Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo moze u narednim utakmicama uciniti uslugu Sarajevo ako pobjede Siroki i tako Sarajevo popne na 3.mjesto kao i Sarajevo Zelji pobjedom nad zrinjskim ali se bojim da ce biti obrnuto...
@123a456s789 Zrinjski je već "šampion" znajući poštenje tog kluba koji živi dok je nacionalizma. Željo će u zadnjem kolu u revijalnoj utakmici po njega gurnuti komšije u BiH realnost (tj. ostaviti ih bez Evrope) i vratiti za prošlogodišnji scenario. Od Krupe možda kup izgubiti ... Ne bi me čudio taj scenario.
@123a456s789ali u kurcu najbolji da vam sudije negledaju kroz prste 5 bi bili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika sreća u P. M. Titulu može,p zaboraviti svakako pa mogu i one iz groba vraćati i ugađati pojedincima ali ništa promijeniti neće. SMJENITE Adžema kada sam obraza nema da ponudi ostavku. Hajde što je gotovo sve popušio nego je i očajnom igrom rastjerao i ono malo raje koja je na Grbavicu dolazila, da ne pominjemo finansijske gubitke.
Nemoj pretjerivati! I Zrinjski je izgubio na Grbavici prošle godine, bili lošiji generalno i opet se radovaše na kraju! Dosta je više amaterizma i crnjaka da je sve izgubljeno! Samo opušteno, i šutirajte više po golu, nije vam je majka rodila!
vrati i Bekrica Adooooooo
Adzeme odlazi, spasi Zelju
ADZEME ODLAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
@coksa1 neka ga bar jos godinu dana
Ovaj Zec i u Slobodi zakuh'o pa sad u Zelji, mozda je do njega?
Što ti je autoritet od trenera 😅😅😅😅
Raspad. Dabogda zrinja uzeo
Zna li iko sto hajdarevic ima prednost u odnosu na sabanadzovica?
Zato što je bolji, vrlo jednostavno! Onaj da se preziva drugačije ne bi ni bio u ekipi. Bar po trenutnoj i realnoj slici onoga što pokazuje. Mlad je, tek punoljetan, možda šta i pokaže vremenom ali trenutno nije uopšte za prvog tima.
kasno marko na kosovo stize,vase privatne svadje su i dovele Zelju tu gdje je,Vranjes i Hajdarevic vise se ne zna gdje igraju kolko ih nesto kao rotira,igrace jednostavno boli qarina za titulu i navijace,Manijaci se lizu kao i prosle godine kad su tek zadnje kolo hebali majke i ispljuvali sve,na zapadu je Miran psovao pa mu igraci zaprijetise sa nekim kriminalcima i to iz lukavice i covjek se jadan usutio,uglavnom svaka cast ko god ode na Želju
@pizza lazes ko pas za manijake, a pogotovo za Mirana covjek samo voli želju i vise nego sto bi trebao
Imas pozdrav od Mirana ,lupetas al bas😂😂😂
dvica ko kuca
Ja opet mislim da treba odgledati snimke svih utakmica od Zrinjskog,Radnika, Širokog, Slobode, Krupe. Sve se vidjelo na tim utakmicama: kvalitet trenera, odabir igrača, postavka igre,kvalitet igrača kojima raspolažeš, neznanje trenera, strategija trenera protivničkih timova, ama baš sve. Da osvojiš i Titulu i Kup ništa se promijeniti neće.
Ocekujem veliku sudijsku kradju...