Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želim poručiti ovim šugavim papcima ili ti ga nazovi navijačima koji su do jučer navijali za Konjicki Igman a danas za FK Sarajevo i koji misle da je Sarajevo jače jer se zove po glavnom gradu i još seru ovdje po komentarima i pišu takve nebuloze da moj mentalni sklop ne može podnijeti taj papanluk, da mi se dobro naduvaju čega god žele i vrate kao povratnici na svoja sela i bulje u telad umjesto tekme. Pozdrav,ŽIVIO PAPANLUK al' na selu.
Ponosni PLAVCI !!!
Videoton na aparatima. :))
Zeljo ove sezone od ulaznica i ucesca u Evropskoj ligi, zaradio vise para nego sto je trebalo Vincetu Tanu da kupi Sarajevo. Samo kazem...
evo gledam sad one navijace sto ih vratise hahshashahsahsha
ŽE LJE ZNI ČAR!!!
razlika izmedju zelje i sa je ta sto zeljina djeca ginu za svoj klub za puno manje pare...
Ja sam pitar i navijao sam za zeljo i reko sam prije prve zeljine utakmice da ce zeljo proci al na penale dok je vecina vas sutilo... Razlika izmedzu protivnika sarajeva i zeljinog je 10m eura, sarajevo je imalo jaceg protivnika 10 m eura a zeljo 2,5-3! Nemosh ovo porediti nikako al eto... ja svakako cestitam i nadam se da prodzete jos dalje ali sad vam dolazi tim koji je 7 puta vrijedniji od vas ili bolje receno duplo jaci od lecha! SRETNO PROTIV STANDARDA :)
ja te zeljo je.em, je.em tvoje boje plave... ovako cemo pjevat na tusnju kad dodjete :)) a dotle dabogda zeljo doso do grupne faze, sinoc kad dadose prvi go obradovo sam se ko bosna da igra...
zipa crnje sto skace :D
PONOS DRŽAVE!!!