Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao navijac Sarajeva vam skidam kapu,s takvim problemima u klubu i limitiranim igrackim kadrom igrate kao lavovi,za razliku od nasih manekena na celu s neznalicom Mirzom,koji ce vec danas sigurno ici na shishu u gradu ,boli njih briga sta mi osjecamo prema klubu kao navijaci.
To ti mislis da je Limitiran pa Mekic je za Dala Varesanovica izmislio.pojam fudbala a Zeljini bekovi iz Juniora su za ove iz Sarajeva Marcelo licno
Kao karina od navijača Sarajeva, neznalico poklopi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Željo ima tolike probleme i limitirane igrače a bore se srcem, to je za pohvalit. Nisu išli na izlet u Baku, sad napunit Grbavicu do posljednjeg mjesta i bit će to lijepa priča.
ali nakon sljedece tekme je Čiča Miča
Sta raci a ne ne nasmijati se
Lijepo! 👏👏
Suze same idu 🥹
Jednostavno receno "to je Zeljeznicar" Mozete svi imati titule,novce,slavu ali nemate ono sto ima Zeljo.... .
Željo je pokret 💪💙💪💙
A divovi dobili nargile u svlačionici na poluvremenu nebil ubacili u veću brzinu 🤣🤣🤣
e zbog ovakvih stvari bude 2:2 puna Grbavica i kad gubimo a i zato smo pobijedili sinoc
Iskrenog sam misljenja da svi oni koji bojkotuju posjecivanje utakmica, i bodrenje igraca, snose dio odgovornosti za lose rezultate! Ja iskreno vjerujem da su sinoc Horde bile na utakmici mozda bi ishod bio drugaciji, jer po meni to i jeste bit navijaca, da dignu adrenalin onda kada ga nema!!! Ovim ne opravdavam upravu, niti bilo koga, samo kazem da i navijaci snose dio odgovornosti za rezulatat, pozitivan/negativan!!!
Pozorisna autmosfera na kosevu je umrtvila igrace, nisu imali vjetar u ledja da su Horde bile sve bi drugacije bilo.
Haos. Stihoklepci. I sljedeci protivnik, malo jači, padamo. Za uspjeh je potrebno više.
Odhebi u skokovima
joj sto nemogu patetike.
Sledece kolo ide ispadanje i standarno pljuvanje po igracima i strucnom stabu.
Popusis nam i ti kitu
Loše je ovo bez obzira na pobjedu. MNOGO grešaka, loša dodavanja, skakutave lopte... Nema tu povezano ništa. Ozbiljniji protivnik i moj Željo je donji.
Ovo je pokret, ovo je vise od navijača. Moje postovanje i sretno Zelji u nastavku 👍
MoSa LjoŽe 💙💙💙
Nije onaj mali na Koševu dzaba navijo za Želji hahhahah
Dobili po burek i vaucer za "Mars 97"
moze li se kmecat pavijanu
Torpedirani 2023.bez vaučera za tebe