Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li znali da na Fenerom stadionu nema onih bijelih linija sto ocrtavaju teren, sesnaesterac?
Djesi Daume moj prijatelju stari...
Svi ovi koji su procitali vijest i odmah pomislili da su se ovi karali medjusobno su potencijalni pederi, samo to ne znaju, ali et ovo im otkriva tu cinjenicu. Cuj jesu li se izmedju sebe, pa kakvo je to pitanje?!?
Što se Daum pravi nevješt,a on bio MC(vođa)parade-hihiiiiiihihihihihihihi i TO NAŠMRKAN TOTALNO
dobro ba jesul je8ali jedni druge il su i neke zenske u pitanju. ako je prvo fuj, ako je drugo aferim
Jesu ševili turkinje ? ili ??
bice vam opet tako , samo polahko ...
samo nek se kara pa bilo i musko na musko guza je ista u pasijoj pozi lol
I ja navijam za Fener
sta je ovde cudno i nasi reprezantativci su karali brazilkinje u lisabonu ...tri glave jedna ...sve je to normalno. poz.
TAKO JE NAMA BILO 500 GODINA
A gdje sam ja napisao da ja ne zigu zigu ;)
OCEL KO PRCENICE ILI SUDJOKE!
Pa dobro sta je ovdje problem? To sto ljudi rade u slobodno vrijeme, dokle god ne utice na njihovu formu (sto ovdje uopste nije slucaj, rekao bih dapace), nema veze sa njihovim angazmanom u fudbalu. Bas ne kontam...izgleda, da je fudbal bukvalno postao religija ?!
ovo se svagdje desava nije samo u ovom sportu nego u sve ijednom i u NBA i samo sto se krije ko je gay ako nije ali ovo je sad skandal ali kasnije ce biti normalno znam da ne zvuci normalno ali kako ovaj svijet ide sve je okrenulo naopkao pa tako i ovi igraci vole se igrati SAMARANJEM penisima lol .