Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha od sutra vrijedjam sve sto je zensko pa nek me kazne haha
Nije ovaj vidio sta se kod nas sudi i ne sudi 😂😂😂
Nije bio ofsajd pogledajte video. Prije upucivanja lopte igrac je bio u golu.
greska se moze desit...nije bilo potrebe da je vrijedja jer je zena...
uff nije dosudila ofsajd..muske sudije i vece gluposti prave
Stvarno je glupo da u muškom fudbalu sude žene i obratno. Šta treba još malo kombinovane timove, žene treneri, u studiju voditelj i dvije gost igračice komentarišu finale LP, eno sad kad je bilo prvenstvo na ARD-u žena komentariše tekmu. Daj ne serite više
Ma nije glupo ako su stvarno sposobne da urade taj posao kako treba, uz normalne greske kao sto bi i muski sudija napravio, tj. one koje se moraju tolerisati jer svi mi grijesimo. U drugoj bundes ligi, kad se je igrac slucajno krenuo i nekako uhvatio sudinicu, tj zenskog sudiju za grudi, htjeli su ga razapet jel to uradio namjerno ili stvarno ne namjerno, eto ti problema ispade na pola utakmice sexualni napad i tako nesto :)