Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored Livanjskog polja oni idu davati pare Slovencima.
Sretno šampioni ‼️ 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴
jarane to su Zrinjine boje..haha
@as123987 Kako ti je mama ????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sampiona i kurcca tobeyarabi....kurce se ma sav glas a plate im kasne kao i u svim drugim klubovima...oni imaju samo jaku propagandu koja radi na uzvisenju imena kluba i nista drugo!
Sretno sampioni, hejteri nek duvaju...
Vidi pitara prodali se a opet nemaju kesa 😂😂😂
Jadničci, opet su im podvalili novac iz monopola. :-D
Placaj te u Bitcoin-ima igracima u jednoj plati vec su im tri isplacene. Next Stop 10,000 $🚀🚀🚀🚀🚀
Dobro su se spremili pred celtic, vec na pripremama problemi.
Znajte da svaku hemijsku olovku od pola marke, gumicu i flomaster koji kupite veće su šanse da neće kasniti plate u FKS LOL
@IceBlue do sad si mi bio omiljeni analiticar,al kakav je ovo komentar, pogubio si se skroz
E cuj zbog nepovjerenja u banke mislite zbog provjere o m9gucnosti pranja novca duže se ceka
Kako se ovo slikaju . wtf ko da se nastimavaju iza s lubrikantima. lose
Zapto crvene majice bordo bijeli?
Sretno momcima, uspješne pripreme, da nam se fino provedete i uigrate za buduće tekme, a na komšijskoj šugavici pošto su propale i zadnje nade (jedini klub i situacija na cijelom svijetu gdje je Nada umrla) da se dobije licenca, okrenuli su se pripremama za gej paradu u septembru.
Šta je propalo???? Propao si ti kao čovjek. Nismo dobili licencu pa šta. Šta tebe briga. Ovdje komentariši svoj klub jer su otišli na pripreme a ne traži izgovor za nešto u tuđoj nesreći. Moglo bi vam se vratit. Karma je kurva. Ljigavcu
lige i kur.a
Hahahahaa..kao sto rekoh,vijetnamski havljac polukuhanih kerova udjelio nesto sadake da se makar ima za centrotransove karte na redovnoj liniji Sarajevo-Ljubljana{slika sve govori) i par kifli sa argetom..ostalo kerozder strpo sebi u padze a sad se po Sloveniji mogu praviti selfiji u stilu te ovo te ono a stomak zavija....cirkus...bruka...!!!!
@sauberland kerozder hahaha
Slikali se k'o ekskurzija...
Ako nemaju za putarinu molio bih broj ziro racuna.