Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti cast m.a.j.m.u.n.e., uspio obici sve sportske i news portale koje drze neki od 1.5 milijardi muslimana u svijetu i došao do tog zakljucka da niko od njih nije objavio tu vijest :P
jedan je ZIZU!!!!!!!!!!!!!
ma C.RONALDO je za njih izmislio fudbal ili nogomet da nekog ne uvrijedim
bošn.jaci posjetite bosnahistorija forum ......pomozimo bosni dok nije kasno....
Messi moze raditi sta hoce u Barci. On je vec uradio nenormalno puno, i ako sutra slomije obadvije noge i nemogne nastaviti da igra, on ce uci u istoriju kao jedan od najboljih ikad. Ali cinjenica je da ako on ne pobjedi svjetsko prvenstvo kao najbolji igrac u turniru, Maradona ce uvjek biti ispred njega.
samo razlika izmedju njih 2 je sto je messi pravi sportista a maradona narkoman :D
Koga ovdje zaboli kyrac za nosatim Lukicom?
Naravno da su gledali, jer samo biti blizu barceloninih igraca autumaski znaci crveni karton. Pogledajte, Diarra ga nije ni tako a dize ruke ono , \"sudija nemoj mi dati crveni, evo pustit cu ga da da gol.
Kakav Messi ba, napište što je rekao Ferguson... vidim svi portali prenose samo neće srbi i muslimani da napišu riječi o tome.. Pa evo ja ću: Službene stranice Manchester United-a objavile su izjavu Fergusona da je njegov igrač godine Luka Modrić!!!!!!!!!!!!!!!
najbolji igrac barselone ubjedjivo sudija Wolsfsgang Stark...ko je ba ovaj akrap sa slike...lici na one glumce iz farse..
ŠIPU GA LOMA MARADONA KU.RV.O NA.RK.OM.AN.SK.A!! ČITAV ŽIVOT PRODAJEŠ MU.DA ZA BUBREGE!!!