Maradona
0

"Igrači Reala su stajali kao lutke dok je Messi marširao"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Još uvijek se prepričavaju događaji s prve polufinalne utakmice Lige prvaka između nogometaša Reala i Barcelone. Jedni pričaju o suđenju i ponašanju s domaće strane, a drugi o novom sjajnom izdanju Lionela Messija.

S dva pogotka argentinski nogometaš je donio Barceloni pobjedu od 2-0, a to je prokomentarisao i slavni Diego Maradona. Donedavni selektor argentinske reprezentacije i jedan od najboljih nogometaša svih vremena, s kojim svi uspoređuju Messija, je rekao:

"Svi znamo Messijeve mogućnosti i on ih samo potvrđuje. Naravno da sam gledao utakmicu i primijetio sam da su igrači Reala poput lutaka stali pokraj Messija dok ih je driblao, pretrčavao i zabijao pogotke", rekao je za argentinski Clarin Maradona.

"Non-stop se i on i ja susrećemo s pitanjima o usporedbi. Ja mogu ponoviti po ko zna koji put da je Maradona bio Maradona. Moja je karijera završena i ispisao sam je kako sam je ispisao. Messi to tek radi, a historija će napraviti ostalo. Za ko zna koliko godina ćemo moći uspoređivati njega i mene."

No, Maradona nije zaboravio nadodati:

"Uživam gledajući Messija, to je definitivno."