Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi navijaci Barce smo dosta toga vidjeli za razliku od realovaca koji se hvale pokalima sto im ni didovi nisu vidjeli.. Barca najjacaaaaaa
uzeli su prosle godine idiote
Čovjek od 40-45 godina starosti je mogao upamtiti i doživjeti 4-5 halinih titula,baš onoliko koliko ima i Barsa
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Giganti.Najjači klub u Evropi u zadnjih 10-tak godina.Šta će oni fukoši iz Madrida.Od 10 titula,pola osvojili u kamenom dobu dok se fudbal igrao sa krpenjačama i dok je,možeš misliti,bio veliki broj klubova,njih 4-5. ŽIVJELA BARSA
Sta kao covjek mora biti iz Katalonije da navija za Barçu? 40.000 (od 180.000) clanova barçe zivi izvan Katalonije.. pa da nije navijaca Barçe izvan Katalonije (i bilo kojeg drugug kluba), koji trose milijarde na TV prava, na prodaju itd. znas da bi gledali messija, ronalda ili Neymara u europi
@mammamia kazes ho's da me ufatis...bujrum druze :) Kao sto rekoh jucer, ne moze se protiv padvicara, oskarovaca i sudija. Nikad mi nece biti jasno, za neymara mi je jasno, ta ce jadnik vihor duse, al jedan Suarez, onolika mrcina, da na svaki moguci kontakt pada i valja se u najmanju ruku ko da je nogu izgubio, to mi nikad nece biti jasno kako je to moguce. Ako je tebi to okay i ako ti to smatras fudbalom onda j.ebay ga nema mi sta pricati. Juve odigrao fenomenalno. Svugdje rijeci hvale na racun stare dame. Meni dovoljno. Pokazali da mogu parirati toj "vanzemaljskoj" Barci, koja da nema onakve glumce od igraca i sve privilegije Uefe bi bila obicna rinaka. Ako si covjek priznat ces da ti je govno umrlo u tebi poslije izjednscenja. Totalno rasulo je bilo. Simpatije su bile na strani Juventusa, pa ti crkni od muke :) al necu budem kao ti da trazim alibi za poraz, pobjedili ste i cestitam. Vidimo se sljedece sezone. FINO ALLA FINE, FORZA JUVE !!!!
Ko gubi ima pravo da se ljuti ;)
A ako vec govoris o pomoci sudija,Juve je prosao Monaco iz nepostojeceg penala,zatim Chiellini nije dobio crveni kada je namjerno zagrlio loptu rukom...u finalu penal je mog'o biti sudjen za Barcu zbog igranja rukom i za Juve zbog faula nad Pogbom...Barca izdominirala ove sezone,a jbg vi hejteri samo mozete pjenit :)
Nije mi žao što ostadoh bez glasa za vikend, VI ste moj ponos i nešto najljepše što se fudbalu i svima koji uživaju u njemu moglo dogoditi... VISCA BARCAAAAAAAA!!!!
Ne može se porediti osvajanje LP s Mesijem, Suarezom i ovim zvijezdama s titulom prvaka BiH s Puzigaćom, Barićem i Purićem.
https://www.youtube.com/watch?v=Waf3zhGy7jw&app=desktop
dobri ovi lonci za u zeljezo, mogo bi barem cvaju izvuc, a zaboravili ste ceremoniju dodjele slepera eura savkom igracu, neko se citav zivot bori a neko za par utakmica par milijoncica zgrne I dosta mu.
Messi najbolji fudbaler svih vremena
trofeji osvojeni u velikom stilu,najljepsi fudbal,individualci majstorijama obiljezili cetvrtfinale,polufinale i finale,timski duh se vidi...jednostavno najjaci...pobijedio je fudbal
Ko da je ne znam sta...
Jedi Neymar mozda sledece sezone ne budes padao na svakom duelu ko da te mina odnijela
HALA MADRID!