Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respekt za švabe, misli šta hoćeš, ali nekim stvarima i ponašanjima nije mjesto na javnom mjestu. Zato i jesu tu gdje jesu, jednostavno.
@krkojlo https://youtu.be/eH4zJ4WsGJk
kazu ljudi da nije dobro kada bogataši dođu i ubace svoje pare u neki mali klub i naprave ligu jačom. ali dobro je kada dođe bogataš i ubaci svoje pare u tradicionalni klub 😂😂😂
U cemu je Problem?
Igrači su zlo fudbala
Vlasnik SAP kompanije.
Ode im SAP licensa, kako ce sada administracija da se snadje 😁
BAUŠTELA ULTRAS
hjjj
Kakav IDIOTSKI naslov klixa... Prvo, Bayernovi navijaci su ti koji su sa tribina uzurpirali utakmicu nedolicnim ponasanjem, a Bayernovi navijaci su prilazili da ih smire i ukazu na to sa prestanu. Kakvo dno od portala..
Bosanci pokvarii i Švabe🤣
Ah gdje su sad oni sto kazu da se navijacke skupine trebaju ugledat na europljane? Pa naravno da trebamo Hamburg je svojim navijacima na domacem stadionu dozvolio paljenje baklji.Bayernovi navijaci redovno prave dimni i pyro show,Borussia takodjer.A da ne pricamo o Englezima koji to sve rade samo ne u Premiershipu al svaka druga prilika to se radi.