Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dier je zavrsio karijeru u Totti ovim potezom.Ionako je los u zadnje vrijeme i samo Mourinhovo insistiranje sa njim ga drzi u klubu.Moze Eric i Josea povesti sa sobom slobodno!
Imaš posao iz snova, zarađuješ milione samo zato što šutaš loptu a ipak imaš komplekse i stalo ti je do toga šta jedan papak sa tribina govori
Nije vrijedjao njegovog bioloskog brata neko je to zargonski receno. Gedson Fernandes je vrijedjan na rasnoj osnovi, inace Dierov saigrac iz Tottenhama.
Ispravite naziv teksta!
👇Eric Cantona likes this
Dijete
Zna da ima cjlei security koji ce ga stiti🤣 mangup
Zna da ima cjlei security koji ce ga stiti🤣 mangup