Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto lika popljuvaste bezveze, imaju briefinzi prije utakmice gdje se na ovakve stvari skrene paznja, a igraci su se navikli na to pa ne prate svoje kartone jer znaju da ce ih neko upozorit.
Haha haha nije mu niko rekao. Pa kretenu jedan posao ti je da igras nogomet i valjda mizes zapamtit jesil dobio dva kartona ili nisi. Trebali su ti na midima napisat kad se krenes tusirat da vidis da imas dva zuta. Koji kreten.
@radlovac Ma nije lik imao vremena, treba se tih para izbrojiti sto jako, jako tesko zaradjuje. Nije lako svakog dana sutirati loptu.
Joooj baletana pa gdje ti je mozak? Mora li se sve za tebe raditi?
A ti nemaš mozga?
pa nije ga dobio moj babo, nego ti kljusino. sam igraš loptu a ne nekim drugim nogama, valjda imaš dvije vijuge da bar to možeš zapamtiti
Decko glup si !