Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja takticki dobra tekma koju je odigrao: barcelona vs inter.
onaj bunker (nakon kojeg je i nastao termin "parkiranje autobusa") je nesto najsugavije sto je viđeno u istoriji nogometa!!
Strucnjaci jel trebo frajer da napada Barselonu nakon sto ih je pregazio na Meazzi??
Navijač sam Uniteda skoro 20 godina i ovo što Mourinho radi je dno dna. Mijenja kompletan identitet kluba. United je uvijek igrao na gol više a ne da primi gol manje. Donekle i mogu shvatiti parkirani autobus na strani ali kod kuće da ti dođe peta ekipa Primere i očita bukvicu i uz to da čitav Old Trafford zviždi na igru - odron. Čestitke Andalužanima, hrabra igra i zaslužen prolaz.
kako ljudi mogu da navijaju za strani klub mi nikad nece biti jasno u zivotu
@duka Kad nrki tim iz naše lige uspije igrati fudbal, a da ne pričam lijep fudbal, onda ću možda početi gledati i navijati za naš klub. Do tada, ljepota igranja stranog fidbala se ne može izbjeći.
Budimo relani.. Odakle je ova analiza kopirana? Klixovcima da das 100 godina nebi ovo mogli odraditi?
omar tipura
Kakav Mourinho, to je jedan od lošijih trenera u svijetu. Pročitan davno i neizmjerno dosadan.
Debil od trenera,i prepotentna kretencina,koji sve lafo zna
zašto to sto su oni ispali zasluzuje ovakvu analizu ovdje?sto se sancheza tice, nije dovoljno samo trcati kao mazga na sve strane za loptom...
kako se ba provaljujes novinarcicu..mjeriti nikoga sa city -jem nije ralno? pa jel ga dobio liverpool 4 3 prosli mjesec? da...i to ga je razvalio...jeste vise i dosadni sa vasom opsjednutoscu aman cudom od city a..i njegovog trenera kojem je jako tesko obzirom da je skoro milijardu potrosio
slazem se vidjecemo city kad im dodju bajern il real
@nihad123 Vise je murinho potrosio od pepa zadnje 2 sezone ,preko 500mil je man utd dao na transfere .I ako cemo realno nemoze se ni po cemu mjeriti sa man cityem ove sezone ,posebno ne igrom a dalje da nepricamo.
Igra najružniji i najdosadniji fudbal, treba ga istjerati iz svakog kluba u koji dođe!
Čovijek trpa milione u džep, da bi se mi nervirali njegovoj ekipi i taktici .... Čestitke Sevilla
Hebo vas vise ljigavac i sofer autobusa !
Kad je paglu... trebao je gledati Fudbalsku taktiku Nadrealista pa bi onda sve bilo tata mata... https://www.youtube.com/watch?v=hSwR4VW5adM
igru zasnivati na krampu felainiju - je velika ludost ...jeste dobar igrac ali ....
Navijac sam Uniteda ali ono sinoc je za Bogu plakat
@crazykure Jedna banan za momka,da mi i dalje budes tako duhovit
@mellon gledaj svoj lokalni klub sta se lozis na engleze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pep je za njega izmislio fudbal.