Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otupio Husref sablju 🤣
MERSO POKRENUO STECAJNI POSTUPAK !
Bravo Igmane rutinski
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mulaliću ba daj otkaz, promijeni profesiju
tebe cemo stavit
Ne moze Klop ovo ne ispraviti, kako ces od amatera napraviti igraca., Ovo ti je dokaz da je nasa liga sva u 5 deka, najinteresantnija, englezi i mi. I tamo i ovdje svako svakog moze pobijediti. Tamo zato sto su svi dobri, ovdje zato sto su svi losi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa postoji li klub na svijetu u kojem uđe sportski direktor umjesto igrača i još pride, onog kojeg je Simeone iz Turova uveo prije 20 minuta!?!?!?
Jel sebija navijala u konjicu za ovog vepra mulalica. Rodzacka veza. Kakva li je u njega licenca garant iz pazara.
Sta ste drugo ocekivali jedva dobise Leotar sa dva igraca manje
Musemic naj bolji trener što je o a liga ikada imala.
Nmg vjerovat da Sarajevo kao grad ne moze imat jedan klub da hara ovom nasom ligom, grad sa najvecim brojem stanovnistva, budzetom ne moze sklopit jedan klub da valja i u evropi da igra. Široki Brijeg je selo za Sarajevo al ih ljudi otresaju redovno.
Armando MARENZZI , vrati se , MOLIM TE !!!!
Sta sam ja rekao juce??? Plavo oko place, place, jeca. Zeljo uskoro u federalnoj igra!
poderende loma 😂😂😂
Niko se nije kladio da će Sarajevo sutra pobediti Zrinjski
AhmetiNJo ih i dalje maltretira 🤣
Pa i ne pobjedio, taktika nabij u for, pa ako prodje prodje…
Kmeee kmeee
Husref. Doktor Premier lige BiH.
Mulalic,Husref,Kuduz,Badema 😂😂😂😆
Igman zasluzeno,igraki su srcem,borili se a cini se da su dosta dobro fizicki spremni ali ne mogu da shvatim kako Mulalic onoliko bezveze skace,mlatara rukama i svu tu svoju nervozu prenese na igrace koji to onda isto radr i potpuno izgube koncentraciju na igru i desavanja na tetenu.Mislim / moje licno misljenje/ da on nije trener za tim Zeljinog renomea.
Dokaz da smanjivanje broja ekipa u ligi nema veze s pamecu. Kao povecat ce se kvalitet. Pa ako cemo po toj logici svedite onda ligu na 6 klubova i dobit ce te kvalitet. Mali gradovi i njihovi klubovi cesto imaju veci naboj i zelju i evo kao sto vidimo pobjedjuju i one najvece za nase prilike. Normalna liga treba da ima 18-20 klubova. Sramota je da Bihac, Gorazde, Zvornik, Livno i mnogi drugi gradovi nemaju premijerligasa.