Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
solidno dogovoreno. neka nam Igmana u ligi to je bratski klub. ko se buni za ponistene golove ne zna fudbalska pravila
zbog tih dogovora drugi klubovi ispaštaju. zato nam liga propada i ne bunite se više kad se borcu štima.
Sa Stilom I Mekicem u ekipi mi smo taraba. Stila 90 minuta je bio ledjima okrenuti prema protivnickom golu. Ali bukvalno lik nije pasa naprijed uputio. Za Mekica necu ni pisati. Obezbjediti smo opstanak. Sa ovom ekipom iduca sezona nece biti bolja.
Da nam nije Mekica ove sezone mogli bismo se hladno spremati za 1. Federalnu al volje ljudi sr*t.
Kad se igmanu pustilo na koševu nije se niko bunio.Al neka…Željo je svakako glavns vijest vazda,jer je najveći u državi,a bordo kompleksaši nek nam se sagnu.
Derbi začelja
Jadni moj.zeljo, nekada osvajao.titulu prvaka velike drzave, igrao polufinale evropskog kupa a sada moras kupovati bodove od neke sloge, od nekog igmana... Pretuzno, jadno.i bijedno! A najgore je stomovo nije dno dna, sta vas ceka iduce godine!
karic za mekica iniesta
Željo plava kanta za smeče plastična
Wwin liga,nije namjesten X 🤪
Joj šege hahahaha ….
Stimaljka ko kuca! Sram vas bilo.mali plavi!
3:0, boli pravo.😂
Sine uzmi 2 km od babe I mrs na kafu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako sad? Inače su bili ko beton ova tri kola 🤣.
Znaju sudije.....
Ofirno namjestili da pogađaju prečke i stative, a svi su teoretičari zavjere bili ubjeđeni da Igman dobiva....ovim 0-0 Tuzla City ima šansi za opstanak i Igman mora zapet !
Jug je nasa sveta strana po Islamu odabrana
Lezve88 i vi cete abd slijedece sezone sa vasim g....m haverima sa Lavora u borbu za opstanak,a Zeljo je danas bio bolji,steta sto nismo pobijedili
smijesan klub ste
ofiran x
Nadam se da ce ovaj današnji cirkus u Konjicu neko prijaviti SIPI i snimak poslati u UEFU.Z
Nema sipa preća posla.