Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost Edin se samo utopio u anemičnu ekipu Rome,trčao je trudio se al jbg,ne može sve sam...
džeko je svoje otprdio. nema on više ni volje ni kodicije.
Roma je zaista havarija od ekipe a i on je totalno van forme. Čuva glavu, čuva noge, zglobove, a šta češ valja završiti karijeri igrajući a ne ko Bukal, Musemić V. ili Škija, na štakama.
Ljudi rasprodali sve najbolje igrače i završeno. Fol dizali Zaniola u nebese, fol otkrili malog, lik zabio dva servirana gola i naravno sad ga nigdje nema. Što se tiče Dzeke on bi mogao lagano u peMziju.
Juve osvoji opet :D :D :D nema ni k od konkurencije u Italiji
U manje od 3 godine Roma je prodala igrace (Pjanic, Salah, Rudiger, Naningolan, Alison...) sa kojima bi se zasigurno borila za prvaka Serie A kao i Champions League...trenutno, dobro je dasu tu gdje jesu. Velika steta za Dzeku da je trenutno u totalno rastimanoj ekipi, brez izgleda za znacajne uspjehe.
Sihire mu neko uvalio. Pročešljaj ti sve počevši od stana pa dalje...
Džeki pusti Šabana
Icardi se vratio ali mu je klupa cim Lautaro Martinez bude spreman
Sve polovna roba u Rimu od igraca...
icardi opet dokazao da je 99% Intera..svi ostali u napadu / veznom redu u Interu realno jedva da imaju kvalitet za Europa Ligu..
hej sta sam zora docekao u kafani i sta sam jutara u kucu ulazio kad narod izlazi iz nje a evo jos zivim takav zivot, a sve na svoju stetu jednu neprospavanu noc ne mozes ba nikad nadoknadit, ubija to organizam, razara ga bukvalno
jel ozbi pa ti si moj brat onda
Sevap je ispostiti mjesec prije ramazana tako da Džeko ne slušaj dušmane svoj ti poso
Valjda u Italiji ramazan pocinje ranije i traje duže nego kod nas.
Naravno Jozo, Škija i Musemija su uvijek bili na vrhu liste mojih omiljenih fudbalera, ''Gdje drugi nisu kopačku oni su i glavu..
Ne da se njemu ovdje vise igrati ...