Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibro je igračina i ljudina kakve nema, a za ovo ostalo se slažem.
E na šta je spa naš Hajduk kad za godišnjicu dolazi Željezničar da igra utakmicu s nama,kad nam je Ibričić najbolji igrač (a nije ni \'i\' od igrača),kad njim upravljaju seljak Kerum i pekar Svaguša itd...ovo je \'tuga s juga\' namisto \'majstor s mora\'
Gledao sam mec na DSF odlicna partija naseg reprezentativca. Bravo Senijade!!!!
Pa Ibre vozi X5 zato ne lupetaj..
IBRE je poznati seljacina, iz mercedesa mu tuce CECA i KARLEUSA .. nemers da pridjes autu
eto x bas si kompetentan da kazes ko je seljak a ko papak....nisi dorastao da cistis kopacke ni jednom niti drugom
IBRE SELJAK je bolji nego DZEKO PAPAK
Dva Senijadova i jedan autogol, šteta što nisu pobjedili. Imali bi se bar čime tješiti sljedeće sezone kad se budu borili za 2. mjesto s Rijekom i Slavenom :D Čestitke našem Krajišinku.
Dogodine Zijo dovodi Hull City da se malo poigramo sa njima pred Champions League... Mogu doci i navijaci NK Skretnicar, okupljanje u 5!