Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on 34, trener 36 za koju godinu bice stariji od trenera
Samo ću reći Tino Sven Sušić...
Ibra ne moze s mirom proci kroz split-uvjerio se!Jednom sam pio pice na rivi .Ibra je izasao iz st grada i posao rivom.Nema ko ga nije zaustavio
Bio je vrlo solidan u repci, sve najbolje mu zelim.
Dovedite ovog trenera u BiH, i eto i Senijada s njim. Senijad je svjecki igrač mahale mi
Prerano smo ga se odrekli u reprezentaciji. Samo, nije on samo tako otišao. Otišao je jer bio zanemarivan od tadašnjeg trenera Sušića koji ga je držao na klupi u najboljim godinama favorizirajući neke svoje likove.
Ibricic je iskren i posten momak, sto se vidi i u ovom tekstu...ako je bio ponajbolji igrac Hajduka, znaci zasluzio je i dres BiH reprezentacije. Malo je bio izvan forme pred SP 2014, ali sta je tu je ...sretno majstore i da abda uspjesno igras do 40 i neke.
Svaka cast na lijepom i iskrenom tekstu, prije svega podrska i ljudskost... -A i ti sam si ljudina :)