Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istok na aparatima
Samo ljubomorni ce reci da je ibrak mutan lik :P
Ovaj smrad je pokrao boga i oca, a onda kad je otušio pola Cimijevog transfera kao nagradu za guranje srbijanskih polovnjaka dobio je ovaj angažman.
ovaj čovjek je rodio Misimovića i hvala mu
@ForeverBiH Prvo ne laprdam, to je usmeni govor, već pišem!Napisao si glupost, taman kad sam pomislio da si pametan čovjek, kad si zaključio da je austrijska liga jača od BiH lige!!Mi Bosanci sebi smo kao uspjeh postavili da igramo i treniramo druge i treće lige,prosječnih fudbalskih zemalja,svaka takmičenja od tenisa, fudbala, rukometa počinjemo s trećim pretkolima,baražima mene ne raduje,HOĆU da već jednom nešto osvojimo, a ne da se radujemo pobjedi Kapfenberga!!!
@BosnianKingdom46 Moram ti se zahvaliti što pratiš moje tekstove, radi to i ubuduće!!Ne pišem crne tekstove, već situaciju kakva ona jeste, a pošto ti očito živiš u UK, lijepo nam se ti vrati ovamo i sudjeluj u kreiranju ljepše budućnosti, a ne da tamo situiran pametujes nama ovdje ! Za austrijsku ligu si vjerojatno saznao ispunjajuci kladionicu tamo, pa se nastavi i dalje njoj diviti!!! Vidiš, konacno jedan pozitivan komentar!!
E svašta u Božijoj bašti...
kakvog je stratega fks izgubio...
Od tebe se sad ocekuje da preuzmes omiljeni klub. Svakako ce ti prikaciti epitet najboljeg trenera kao su sebi prikacili epitet "divovi" i najveći klub u drzavi tako da se ne sekiras previše.
ko neki trener, druga austrijska liga, k_rac od trenera!!?
Bolje u drugoj austrijskoj nego u BiH najjace ekipe trenirati,Kapfenberg je solidan sa dobrim finansijama,da nije STURM GRAZA oni bi bili u pokrajini STEIERMARK broj.1 No bitno je da ti laprdas,dok covjek uspjesno obavlja svoj posao ;-)
Skoro sam siguran da nemaš pojma o čemu pričaš i da nemaš pojma o kvaliteti prve austrijske lige, a a kamo li druge. I da si 98% članaka koji su izašli na klixu ocrnio. Je li ti lijep život?
Budući BH selektor :-D
O boJe ti on mamu u chicPi
Maestro BH fudbala , covjek ima knjigu napisanu o napadackom fudbalu :D