Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ide mi na zivce ovaj smrad gdje su ta pojacanja ali bas pojacanja neki dobar poznat stranac
pa-pa
Gledao sam sad rezulate u Evropi , pa pogledajte od koga su ispadali oni . izbačeni od litvanskog Žalgirisa, a u prošloj sezoni od islandskog Stjarnama.Mislim da ne bi trebalo bit straha protiv njih. Ozbiljnosti da al straha ne.
amidza na aparatima :)
e moj ibrakovicu iznenadite vi sebe, nemoj ti njih iznenadjivati i uzdati se u to
Sta je ibrakovicu p.i.c.k.o jedna nije ne pocelo ti skidas gace
"Lech je klub koji ima veliki budžet i koji će se sigurno pojačati u kvalifikacijama za Ligu prvaka".. Pa konju sta ti onda radis? Pojacaj i ti ekipu sada. Ne mozes dovesti Jacksona Martineza, ali mozes dovesti najbolje igrace BiH da igraju za Sarajevo. A ti se prvi predao kako ja vidim.. Ibrakovic najlosija tacka u FKS defintivno!
Pojačaj ekipu nekim dobrim igračima ebo ti mater svoju a ne nekakve Bekiće da dovodiš,pičke jedne odma se predate.
Sace Amidza da dovede Spahica i Kaku, ne brini se ti nista.
Najveći uspjeh FK Torpedo je poraz Želje od Videotona.
heheheheheh kakav je ovo kompleks. pogledaj ko kome vise ostavlja komentare. najveci vas uspjeh je taj poraz i to je jedino o cemu ce te moci pricati. a uspjesi FK SARAJEVA su iskljucivo nase dobre igre, rezultati i buducnost kluba.
Najveci uspjeh zelje je new castle kad nas je 90% ovdje bilo maloljetno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)