Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibro švedjo neznam da li je bosanac
Safet Susic, najbolji Igrac svih Vremena PSG'A, Najbolji Igrac svih vremena FKS Sarajeva, i najbolji Igrac svih Vremena Bosne i Hercegovine. Kakva Velicina! Nažalost da ima pola trenerskih sposobnosti kao kada je bio fudbaler. Ali sto se tice kao Igraca tu spada medju najbolje.
Hamza...u profesionalnom sportu treneri vise nisu kao treneri vec pedagozi i menadzeri...vrijeme ce pokazati kako je tesko voditi ekipu gdje su veliki uticaji sa strane a i unutra kao sto je u nasoj reprezentaciji...pozz u Buzim
sto se tice ponasanja ove dvojce ,nezna se koji veci ganci..
Pape vrati se.....volite te tvoj Bhf....
Ibrahim Ovic...Turkish? http://magnumopus.manifo.com
Džaba je, Bosanac na prvom mjestu samo što je ovaj Bosanac švedskih korjena :)
ne on je oficielno Svedjan bonjacki korjena
Gari : šala :)
Pape za kraijeru,koliko Ronaldo za dvije sezone :P
U top 5 placenih na svijet. Svska cast za naseg Bosanca.
Dr Cooper, Ibra je bosnjak sam on to kaze ,tako se smtra , a inace sav nijegov nacin je bosnski ,nijegovi komentri nijegov stil , i nacin iganja futbla.