Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se tu pita is selektor, a koliko čujem nije baš entuzijast. Mada bi bilo dobro za fudbal da Zlatan zaigra.
dok mu je klub i karijera bila vaznija od repke onda se povukao, sad kad igra u ligi mnogo nize kvalitete onda bi se vratio.
Divno ...
Vecina raje,koja voli i prati fudbal ocekuje dok isti gleda (SP) i vidi neki vanserijski potez,driblin,sut..itd,,a to se od Zlatana jos uvjek moze ocekivati,,njega i jos par fudbalera..ako nista gledanost bi zbog njega porasla bar neki postotak,a to mnogo znaci onima koji "beru" pare od ovakvih takmicenja,znaci velika je vjerovatnoca da ce ga biti na SP(aktivna)ccc
to je reklamna kampanja za bethard i nema veze sa njegovim odlaskom na SP :) :)
Ma on moze jos 10 godina igrati sila je covijek
sta ti je Bosnjo, kod njega su godine samo broj :D
@bosmandebil al govori bosanski
NEUNISTIVI BALKANAC A I JOS U TOM POLA BOSANAC.GDJE GA GOD POSADIS ODMAH SE PRIMA I RASTE😂👌
@katonix8 "Jedan od njih... čovek metar i po' veličine... Parim Perim Parparim se zvao, Albanac!" :) )))
@katonix8 jel rekao veterinaru ako zmija umre umires i ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Igracina
jedeš li išta kašikom ?