Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 30 najljepsih pogodaka svih vremena gdje spada i ovaj sa 40m po meni barem tri su Zlatanova. Doduse sve je stvar licnog ukusa.
@NIVEAbanovanALTUSAM Šveđanin, kako on to i sam za sebe kaže... kao igrač veoma drag, a kao "naš" ma jebat ga.
Ma brate ovaj gol Zlatanov spada lagano u top5 ikad
Ibra je car, uvijek zna šta treba reći da se digne prašina. Bez njega bi bilo dosadno.
Hajmo sad, odmah poceli uporedjivati Zlatana i Ronalda. Kao sto se ne mogu Messi i Ronaldo porediti, tako se ne mogu ni Zlatan i Ronaldo porediti, mada su slicniji igraci. Dok Messi i Ronaldo igraju za velike reprezentacije, Zlatan je igrao za puno manju repku, tako da i nije mogao bolje napraviti. Da je vise igrao u Spaniji ili Engleskoj umjesto u Italiji i Francuskoj to bi bila druga prica. Mislim da je igracki (dribling, pasovi, lucidna rjesenja) Zlatan bolji od Ronalda.
al od messija nije bolji :)
Ne bi mu uspjelo. To samo ludacima (mislim u pozitivnom smislu) uspjeva. Nego je li ima neko da izmjeri koja je ovo visina?
realno zvjerski gol cristiana, al realno zlatanov je ljepsi , a isto tako realno je da je glupo raspravljati o tome , mozemo da se divimo obojici samo
Logicno ....
Samo je jedan Ronaldo (Ronaldo Luís Nazário de Lima) ostale Cristine mogu samo da plaču ....
pa to njega i koči, zato nije uspio
Ako ćemo o škaricama, onda su Shaqirijeve na Euru ubjedljivo najjlepše ikada. Izvan 16 metara, ubačaj sa strane, perfektan skok i gol u rašlje. A tek iza njega dolaze Ibra i Ronaldo.
meni su najjace od rooneya protiv citija
Ronaldovi(Mesijevi)golovi imaju puno vecu tezinu,jer su to golovi protiv velikih ekipa koji su donijeli mnogo trofeja,a sta su tvoji donijeli( osim jezicine). Neosporne su tvoje kvalitete,ali nikada neces postici sto su oni ! MLS igraci(cast izuzetcima)u rangu nase lige,vidjeli na reprezentativnom nivou.
da malo pratis mls vidio bi koliko grijesis, ako vec gledamo rang onda je MLS negdje izmedju francuske i portugalske lige... u zadnjih 5-6 godina njihova liga je jako napredovala i interesovanje za "soccer" je sve vece.... a sto se ibrinih golova tice skoro svaki gol je eurogol, davao je golove iz pozicija za kakve mislis da je nemoguce bilo sta uraditi, da je arogantan jeste ali ima i razloga da bude...
U fudbalu postoje golici, golovi i golcine. Ovo sto je Ronaldo napravio je 'maestralan golic'. A Zlatan je Englezima uvalio 'maestralnog golcinu'. Razlika. I zene kazu: 'Size matters'.
Hahahaahahah evo zašto ga volim. Ibra 💜
Dobar je ovaj Ronaldov gol ali Zlatanov je daleko bolji ,a jedan od boljih i ljepših golova je i onaj Džekin protiv Čelzija.
Dobar je ovo Ronaldov gol ali Zlatanov je bolji,a MEĐE BOLJIM JE I ONAJ NAŠEG DŽEKE PROTIV ČELZIJA.
Moj Ibra.... probaj to kad imas golmana na liniji i kad je centarshut sa strane
HAHA... Ibra legenda !!!
kralj