Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko gdje zaradjujem kao u PSG-u.*
u zadnje vrijeme daje neke cudne izjave..hvali sve zivo sad :)
La Alegria! Covjek igra,nema da mu sto zavidite!?!
kako se ono zove u psihologiji,kiselo grozdje,slatki limun,,znate ono...hajd da ne duljim lazes Ibro,lazes,ti bolujes za osvajanjem lige prvaka,to je tvoja zelja,san,nocna mora,klubovima ti ne pridodajes ni pet para,bio si legenda i u Interu.
kreten..
Ibrakadabrarararararrararaa kupi velllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lcd tv pa gledaj ZMAJEVE
to govoris gdje god da si
U svakom klubu dok je bio pricao je slicne stvari :) Ali je i uzeo para...sto nije niko :D
Vrsajevic:Ni meni nece biti nidje lipo ka u Splitu!Al takav je zivot profica,znam da cu ici dalje,cim me braca Susic uvale nekim slijepcima!Znam da mi je garant mjesto u repki, jer je Pape reko da zna da ce biti mnogo negativnih komentara:neko bi reko da je Pape dzon obraz,al to nije tacno,samo mu je bitno da brat Sejo turi koju kintu u padze!
Sigurno mu saigrači govore da je najbolji, najljepši itd., pa mu imponuje... :-)