Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siguran sam da bi se ti snasao i u premijer ligii BiH, mozda je malo jaka za tebe. ali uz malo truda uspio bi sigurno.
covjek jednostavno dominira zelenim terenom...
samo prdite ibra je nase gore list i najbolji je igrac svjeta samo sto je ibra nije kao oni sminkeri mesi cigo i ronaldo cigos ibra je bog
Uz nevjerojatnu zaradu putem sportskog kladenja,naš tim ljudi nudi vam i revolucionaran nacin dodatne zarade putem loto kladenja...samo u zadnjih 6 mjeseci u zaradi smo preko 10 000 eura,a sada je došlo vrijeme da naše dobro provjerene metode podijelimo s vama...posjetite nas na ... http://betoholicari.bloger.index.hr/ ...i postanite dio naše ekipe!!
Bježi ba zvaljo jedan !Ja ,ja,ja i opet samo ja.Ciganska posla!
ne vrijediš ni 3 marke od kako si s*** onog malca.. Rasturim ti pakaš sabljaru
Nešto se ne sjećam da je uništavao po Španskoj ligi. 22 gola u svim takmičenjima. Diego Costa na pola sezone ga po statistici uništio.
Jes da si mi postao odvratan poslije desavanja oko onog malog Hajrudina al kada su napadači u pitanju nema ti ravnog. Ti i pravi Ronaldo ste najjaci !!
hahaha grohotom se smijem,e cuj vidjet cemo te u ligi prvaka
Postoji li osoba na ovom svijetu koju mi ne mrzimo?
ne seri ibra previse
Zlatane koliko imas trofeja lige prvaka i zlatnih lopti?
tako je samo pucajte ove crvene rućice sa prstom prema dole....možda ste braća po nosu pa se našli uvrijedjeni....
Pun Klix nosonja hahahahahaha
Zulja te nesto majstore profesor izgleda ?
a fakat mu je nos ko putokaz za Banja Luku dole kod Doboja