Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je jedan Ibrahimovic tamo gradjanin drugog reda, grubo receno, a s obzirom koliko je uradio za Svedsku, sta tek ocekivati kako tretiraju nas obicne smrtnike. Ah da mi smo tamo zaduzeni za prljave poslove, a eto cak i kad si gradjanin drugog reda imas visa prava nego ovdje, moj glupi Balkane sta ti ursdise
Ibra je sto se tice nacionalizma potpuno u pravu, mada nikad nisam bio u svedskoj, ali se u potpunosti poklapa sa stanjem u austriji , gdje je takodje odnos prema strancima, a posebno prema muslimanima, brutalan. Razlika je sto vecina ljudi suti i nisu ovako direktni kao ibra, mada mislim da ove izjave ne idu uopste u njegovu korist u svedskoj. Ali eto sta mozemo kad nismo u stanju da napravimo ekonomski jak Region pa nas ove demokrate izrabljivaju i caraju do Bola!!!!
I ju ću potvrdit...zato se moraš izbori tamo gdje si kod kuće za prosperitet...alternativa je na kraju uvek ovo što ibira priča i sto bosanci u Austriji dobro osjećaju, posle zadovoljštine u obliku matrijalnih dobara...na taj trik svi upadnemo a i lako ga je primjeni kad čovjek bježi od gladi...kaki smo mi bili prema rumunima koji su za vreme Markovića dolazili da rade kod nas za "črvenu" prije 30 godina?
Mi nesto pricamo za rasizam.. pa kada bi se kod nas naselili narodi sa bliskog istoka i crnci i poceli da se zaposljavaju u BiH, mislim da bi to bio kolektivni linc.. nemojte se zavaravati da smo cvjecke. Ali uvijek kazem nesto, mi Balkanci smo specificni.. visoki, nismo ruzni.. cak i puno ljepsi od njih, zajebani smo a nismo tipicna bagra iz afrike i azije :)) to njih muci.
Trebao si biti odmah Ibrahimson i mirna Švedska.
Ibro ti jedan veliki gospodin!!!
Pise se "primjecen", a ne "primijecen".
Ne piše
Faktor@ pise
U Bosni bi bio kralj. Ko ti je kriv što si izabrao Švedsku.
@oblak13 sto Pjanic, Dzeko, Kolasinac ne igraju u cvajti? Jel to znaci da su oni bolji onda?
Zlatane Ibrahimovicu ljudino nasa... gorostastu fudbalski i gromado do ljudine ...
Treba zapamtiti i zapisati da su nasi uhljupi, cetobalije bile gore od Svedjana jer su mu trazili pare da bi ga uvrstili u reprezentaciju BIH. Sve u svemo danas civilizacija umire jer na povrsinu isplivavaju svaka vrsta g**a i ista takva g**a ih biraju na vlast i slijed. Sta slijedi poslije toga vidjeli smo 1941 i 1991. Sta ce donjeti 2021 ne smijem ni zamisliti. To bi mogao biti kraj svijeta.
TOP LISTA 10 RASISTICKO-FASISTICKIH EU ZEMALJA U KOJE DUGOROCNO TREBA NABITI 15-20 MILIONA RASPLODNIH BIKOVA SA BLISKOG ISTOKA: 1.Litvanija 2.Latvija 3.Madjarska 4.Finska 5.Austrija 6.Danska 7.Svedska 8.Slovacka 9.Njemacka 10.Poljska
Zato balkanci nisu u EU jer bi bili na vrhu te liste
Kompleksas.Frustriran time sto je hodajuci spomenik turskog genocida u BIH.
Bosnjo je to ♥️
Sta ocekivati od bolesne Gestapo-registarske drzave koja vodi evidenciju rodjenih u inostranstvu pa zatim rodjenih u Svedskoj sa jednim roditeljem rodjenim u inostranstvu pa zatim rodjenih u Svedskoj sa oba roditelja rodjena u inostranstvu nego da ljudima broje krvna zrnca u svemu ostalom.
Idiot! Ja nikad necu ovom idiotu preci preko onog malog koji je u zadnjoj fazi raka dosao u Pariz a ovaj orangutan ga ne samo da ga je odjebaus, vec je lagao da ima obaveze a on na Roland Garrosu gleda Djokovica! Djikan! Ne suosjecam ja sa ovakvim majmunima!
nek ide vani malo ova nasa omladina da vidi kako je biti gradjanin drugog reda........brao zlatane
Kako je dobio tih 11 zlatnih lopti u svedskoj kad ga toliko mrze
@rubbie........tema nije mrznja, procitaj clanak ponovo
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I ibra malo sere. Da bi dospio do svjetske slave a posebice u fudbalu mora sa kroz svasta proci. Drugo je kad ti je babo neko od svjetski fudbalera ili dobrostojeci a sa nule doc i do cega je uspjeh a a kamo li ovako visoko. Tebi svaka cast i na tvojoj aroganciji jer time drzis do sebe imas svoje ja. Drzi se i nekukaj budi ponosan na svoj uspjeh.