Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napumpani (vjerovatno anabolicima) klinac od 22 godine se nasao da uklize lgendi Rooneyu sa ledza sa dvije noge i nagazi Ibrahimovica u glavu dok je lezao...dobro je i prosao...Ibra legenda, svaka cast majstore.
Koliko se naful'o dobro je prizn'o da je kriv
Neka si ti njega rokno, odnosno neka si ti njemu vratio, dobro za dobro vrati, zlo za zlo takodje vrati.
Da Ferguson trenira ovu ekipu nikad ti Ibra u njoj zaigrao ne bi kao ni "igracina" Pogba,nego bi igrali neki anonimusi koji su zeljni dokazivanja i poje li bi tamo taj neki Bornemouth,kao sto su to radili dok ih je vodi jedan i jedini Ferguson!
Ibro je kralj
kloc ostaje kloc
a ti se nabio na moj k....
plagijator u svoy tor
Jesu ovi administratori netolerantni, uglavnom: ,,Na moj k***c''