Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva Bošnjaka dvije najveće legende PSG-a.
On se pere tog bošnjaštva, dovoljno je reći da neće blizu bosni i religiozni je katolik po majci
ja mislim da je on šveđanin.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ibraga legendo nisi dzaba porijeklom iz ove bosne prkosne napred legendo
jebo vam Ibrahimovic mater. na kog ste vi ponosni bošnjaci .retardinos , primitivci . pa to je smiješno da svi bajagi idete na fakultete, svi bajagi pametni . Al haman da primitivnost se ne može od učiti . džabe sve te škole. sve džabe. kao prvo taj ibro se ne osjeća musliman, niti bosanac. niti išta hoće da ima sa vama . a vi pa on je iz Bosne. je je . glupenzi jedni
Jagiro...tebe mora daje neko zavrtio kako da se racuna povrsina sa odredzenim integralom...i onda onako osamucenog Cro Cop opalio nogom u glavu...ovo je sporti zabava....pusti, mrznju, ineligenciju i jednacinu sa 20 nepoznatih kod kupole T84... . .
Evo jedna pjesma od Sefke Ibrahimovica.... https://www.youtube.com/watch?v=Rd1a22FFmt4
Da su Ibra i Safet igrali skupa u isto vrijeme to bi bilo za gledati kao Brazil 1970 sa Peleom, Jairzinjom...
Cestitam Zlatni djecace. Volim te mnogo tek da znas. :P
Papetu je na trening dolazilo pred dobru tekmu 15-20.000 navijaca. Bratu mu Seji u Beogradu, kad su culi da odlazi, dolazilo mu je preko 20.000 na svaki trening i skandirali "Sejo ostani". Da nisu Susici, istorija Yu fudbala bi se pisala drugacije?!
Krstjanin@ Imas li za kavicu ujutro!
Dobar i čestitke. Evo liste najboljih strelaca PSG-a do sada - Pape je šesti sa 85 golova u 343 tekme (izvor: http://www.psg.fr/en/News/101001/Breaking-News/69078/Zlatan-Ibrahimovic-egale-Safet-Susic): ------------------------------------ Paris Saint-Germain Top 10 Goal Scorers: ------------------------------------ 1. Zlatan Ibrahimovic: 110 goals 2. Pedro Miguel Pauleta: 109 goals 3. Dominique Rocheteau : 100 goals 4. Mustapha Dahleb : 98 goals 5. François M'Pelé : 95 goals 6. Safet Susic : 85 goals 7. Raï : 72 goals 8. Carlos Bianchi : 71 goals 9. Guillaume Hoarau : 56 goals 10. George Weah : 55 goals
Ibra kadabra :)
Hvala Bogu pa sam mogao uživati u Ibrinim majstorijama tokom cijele njegove karijere, po mom subjektivnom mišljenju najbolji fudbaler svih vremena. Čestitke Ibri!!!
Ali Sušić ostaje njihov najbolji strani fudbaler svih vremena.
najbolji napadac na svijetu koji ima ovu visinu i tehniku svaka cast
Now & Forever IBRAKADABRAAAAAAA
Daleko ispod Messija i Ronalda
Koga briga za svedskog kloshara!
TATA-MATA