Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je, nema boga osim Njega, Živi i Vječni! Održavatelj! Ne obuzima Ga ni drije­mež ni san! Njegovo je ono što je na nebesi­ma i na Zemlji! Ko se može pred Njim zauzi­mati bez Njegovog dopuštenja?! On zna šta je bilo prije i šta će biti poslije njih i oni ne mogu obuhvatiti od Njegovoga znanja osim koliko On želi! Njegova kursija obuhvaća i nebesa i Zemlju i Njemu nije teško održavati ih! On je Svevišnji i Veličanstveni!"
Zašto se o Bogu govori kroz muški rod? Zar ne moze biti "nema boga osim Nje" ?
Jel ti znas da su ovdje uglavnom maloumnici i njima pokušavaš nesto reci? Ili si i ti takav dok se hvataš sa njima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja je ovo blentovina 🤣
Vala ovakva izjava mu nije trebala, baš zvuči proleterski. Nekad se provali kao neki prosto prošireni balkanac. Ružno u svakom slučaju 👎
Kako si glup Zlatane kako si glup Bog te j...
Kjafir!! Doseg danasnjeg progresa da covjek koji ne moze sam sebi pomoci kada dodju smrtne muke sebi uzima prerogative bozanstva! Kad oslijepe ovakvi znat ce da su manji od atoma. Nema drugog boga osim Allaha Velikog i Blagog!!
O vjernici, sto lete da mu sude za izjave. Eto vam pred nosom u prvom safu, Malinari, kiosk od 250.000, oni sto familiju svoju zaposljavaju a vasu tjeraju vani, oni sto od poreza , PDVa akciza i nameta sebi kupuju audije, nekretnine, Gucci salove a vasa djeca idu u neuvjetne skole a bolnice nemaju ni da gaze i presvlake kupe? O VJERNICI, ONI SA VAMA RAME UZ RAME SVAKI BAJRAM KLANJAJU
Ne proseravaj se! ti igras lopte, ne izmisljas vakcinu!
Ti si jedan usrani, smrdljivi i upisani šejtan. Eto to si ti. Allah te prokleo.
Haha, koji je ovo kralj.
Babukaaa, car i kralj. Volim ga samo zato sto je ovakav, ponosan i prkosan, ne *ebe zivu siluuu💥💪
Tobe ja Rabbi!
jHahaha jao vidi papaka sto su se uspalili na naslov.. Yebo vam Allahov pamet velicine zrna graska.- Pozdrav iz Asustralije, zemlje nepoterecenih ljudi. Marvo seljacka !
Zbog ovakvih izjava neće odigrati ni jednu utakmicu za Svedsku,onaj gore će mu pokazati ko je ko
ako je tolko jeven onaj gore, sta ga ti imas branit koji klinac
Zlatan ponovo jaše....
Ja vjerujem u Zlatana
bilo je jarane i vecih silnika od tebe
To je sloboda govora, bravo IBRA. Za mene si samo glup.
nije isto sloboda govora i sloboda vrijeđanja brkas pojmove