Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan, Lukaku, Martial, Rashford, Mikhitaryan, Mata, Lingard, Young....i jos citam da nisu odustali od Perisica. Kako li ce ovo sve Mourinho da "poslozi", ko zna... Ali neka Zlatana, iako je dosao Lukaku i Rashford igra od pocetka svaku utakmicu. Zlatan je vazan jer je iskusniji i inteligentniji od Rashforda, tako da moze da igra desetku iza Lukakua. A vazan je i za Ligu prvaka, plus sto je autoritet u svlacionici. Jos se prica da ce mu Mourinho ponuditi mjesto trenera.
@tuzlak478 a realno klubovi s jakom klupom izdrze, pokaze se svake sezone, izuzetak je eto lester prije 2 sezone. pogotovo ako igraju evropske i domace lige paralelno
Zlatan je neunistiv
Jadna majko vratio se da zavrsi sto je poceo,kako za sve nadju izgovore neznam
ne znaš jer si nepismen
@Zukorlić eto ti znas pismeni
Zeli na racun drugih osvojiti EPL
Klosarski potez
samo ce gusit rashforda
NR.1!!!THE LEGEND
Bravo rođo.
Hoce li ove godine medju prvih pet EPL? Tesko.
mislim da nisu 10 godina imali jaču ekipu
dovoljno su jaki i bez njega.
Uzimaju sve ove godine, najjaci su. Još ako dodje Perišić...
Sta ce uzeti jebote kad nalete u LP na Juve,Atletiko,Barsu,Bajern o Realu da ne pricam tu su pusiona u 2 tekme 3 gola razlike najmanje. Sto bih volio 1/4 lige prvaka Barsa-United,Real-City,Bajern-Celsi i Juve-Liverpol, cisto da svi eng.poispadaju kao i do sada. Totenhem opet nece ni grupu proci a tamo je medju 3 favorita fol za titulu. Jedno je zanimljivost lige a drugo jacina.