Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibra, kraljuuu, najbolji si.. Ibra i kada samo seta po stadionu veci je nogometas od pojedinih dok daju golove.. VELICINA
Navijao sam za ŠVEDE zbog Ibre, i stvarno je VELIČINA
@... Kako nas sudije vole. Da je za bosnu igrao nikad nebi ni vidio ova takmicenja,
neka neka, neces za bosnu e neces ni sa svedskom
* ENGLAND!
Da te nisam 92-e istjero iz Bijeljine.......danas bi prao sofersajbne po semaforima
...bra je najbolji igrac svih vremena s ovih prostora.... sta je reci civiliziran narod niko mu nije zamjerao sto nije pjevao svedsku himnu sinoc.......
Ibrahimovicu ti si jedan pravi fakin, ali svaka ti cast za ovo. Neko ko nije bas ljubitelj Sveda, ovako igra i razmislja. KAD CEMO MI CUTI OD NASIH IGRACA PATRIOTA DA JE TRAGEDIJA NAKON IZGUBLJENE UTAKMICE????? Nikad boli njih ona stvar i za nas i utakmicu, nece ni selektor ovo izjaviti, izgube i hajmo na meso.
Sta ocekivati od coeka koji ne zna sastaviti recenicu a napise knjigu i to sa naslovom totalno gramaticki neispravnim: JA ZLATAN!
Ocito je da bosanci pocinju dominirati Svedskom, jer je kod sveda uocljiv u zadnja 2 meca bosanski sindrom pehova. Mislio sam da se samo nama u Bosni ovo desava, ali ocito vise nije tako. Prenijeli smo pehativnost u Svedsku :D
E neka ste ga popusili,najvise mi je drago zbog tvog deranja Hartu u facu. Jos da je Hart na kraju utakmice prisao ti i izderao ti se u faci kao Subotic Robbenu bilo bi za 10.
Da je Ibrahimovic htio igrati za vasu reprezentaciju onda bi bio super ,najbolji,najveci ,ovako kada igra za jednu uglednu zemlju (sto vi necete nikada biti ) on je firaun ,ciganin itd ! Koja ste vi stoka licemjerna ! Bravo Ibra covjek je super kvalitetan fudbaler !
ja bih rekao da ste na kraju jos i dobro prosli