Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe zamisljam, Zlaja ko od brda odvaljen i maleni Gatuso, mogo misliti kad ga je uhvatio hehehe a levat nasao da se zajebaje sa likom sa Balkana, greska u startu.
I Gatuso je sa Balkana.
uh eto mi balkanci opasni... Mi smo preglupi da bi bili opasni.
Talijani sa sjevera sve do Firence najveca gospoda. Elegantni, radljivi, nekad bogati sad dobrostojeci.. rim vec pocinje ciganluk a ispod Rima to je Balkan. Ali obozavam Italiju: zemlja kontradikcija. Imas one sto govore Njemacki u Dolomitama i imas one sto igraju nogomet u sred ulice u Napulju. Na daleko najljepsa zemlja na svijetu i to 90% ljudi u svijetu kaze.
I to onu malu pored wc-a
NIsu na istzim pozicijama igrali da bi bio rivalitet.
Gatuso vazi za sinonim ljepote i inteligencije.
Ibra je neka vrsta Batona Dezitiata.
I jesmo svi slaveni
odgovor je bio SLAVENSKI
Gattuso i jeste smeće
Ibrahimovic kompleksas samo takav iz dana u dan se potvrdjuje
Tako treba i sa kriznim štabovima. Provociraju nas cijelo vrijeme i prave nas budalama.
Rece mu romina
Svaki dan sta je kome Zlatan uradio. A sve visokointeligentne teme.
Lovacke suplje price
Slaveni su primitivni i zaostali. Pogotovo tzv juzni Slaveni.
kao ti npr...
UGLY CIGO