Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Guardiloa ne valja, nije motivator, ne zna postaviti igru...Al\' te Ibro yebe jedna druga stvar..iza čovjeka stoje rezultati. 6 titula u jednoj sezoni..ejjj 6 titula, najljepši fudbal ikad koji se igrao na planeti, pa ti Ibro i dalje prdi zbog svog povrijedjenog ega, ali mani omalovažavanja čovjeka koji ima rezultat iza sebe.
Vidi se da je balkanoid..
Ibra je dobar igrač i tu nema dileme ali je došao u klub u kojem nije samo fraza \"klub iznad svega\" več je to stvarnost i niko pa ni on se nemogu izdiči iznad kluba .
i upravu je covjek ona Barsa da dovede trenera Vrbanjuse ne bi mijenjala stil igre jer su se uklopili kakav Guardiola i njegovo znanje sve dok ne osvoji 6 titula s ekipom poput Manchester UTD-a koji sa onim kadrom dobro kotira Sir Ferguson Anceloti i Mourinho su zasad ispred njeg hiljadama svijetlosnih godina Barsi svaka cast jer igraju sami
Svedski nogometas Geld Avramsson :)))
I ja navijam za želja
Hajde papak pa nije ti ni bilo mjesto u barsi za tebe je Italija mila majka liga nikakva skoro pa ko i bosanska liga,pogledaj koliko Mesi i Vila dsju golova u prosjeku
tek te sad mrzim papak...nediraj mi u guardiolu i BARCUUUUUUUUU
Jebiga Zlaja znam da boli sto te je Pep nogirao ali sta ces ti htjeo da budes glavni samo to ne pali u Barci.Sada mozes Pepu samo da ga dobro podudlas papak jedan.
e moj Mudri ovo je najaci igrac sto je BOSNA imala!!!
pa dobro nisi rekao nista protiv Intera... ali su uradio nesto neoprostivo...
Pa ti si \"filozof\" pravi, čuj ne bi nikad izrekao uvredu na račun Intera, a odmah zatim kažeš da je Milan važniji klub, jesi li ti svjestan kakve gluposti izvaljuješ?
NEZNAM DALI JE ISTINA ALI KRUZE VIJESTI DA JE ZELJEZNICAR SPREMAN UZETI 100 MILIONA OD MMF-A DA BI DOVELI IBRAHIMOVICA ROK ODPLATE ZA KREDIT JE 450 GODINA NA 6% KAMATE
Ne znam fakat dal sam ikad u fudbalu vidio boljeg igrača a većeg šufta od ovog Šveđanina...
cuj ovog jada sto se Murinju vec prodaje, nece te Real jadnice