Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najtacnije bi bilo reci odgodio 100 miliona, sreca da mu je ugovor na godinu dana tako da ne brinite se otici ce Zlaja pokupiti to da ima za penzije da se opusti i ne razmislja ta ce i kako ce....:))
Čovjek pun ko brod, igra za svoj ćejf trenutno, tako da ova oduka nije iznenađenje
231000 sedmicno...odbijes ove tri nule i haman toliko je moja sedmicna plata...vidis to je razlika izmedju fudbalera i naucnika. Fudbaleri u plati imaju jos tri nule vise na sedmicnoj bazi. Uh ja mislio ovo maraka, kad ono euri su u pitanju. Znaci fudbaleri za razliku od naucnika ne samo da dodaju nule, nego se cak i mnoze sa 2 haman.
Kako me nervira ovaj krmak raiola.Pa ja bi ga zaklo cim bi ga vidjeo
ne seri da bi ga zaklo kad bi ga vidjeo
@kanister00 ma et nalemo bi ga,al me nervira njegov odnos prema trenerima,kako guardioli psuje isto tako i manciniju.
Karijera za poželiti..