Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ikada budem imao kcerku koja bude govorila da joj je svrha zivota da sluzi muzu i da riba podove, pere mu veš, donosi mu pivo nakon posla, da je to njena "priroda", znat cu da sam itekako pogrijesio u odgoju. Tako je Ibra majstore.
Svaka čast na mišljenju samo imaj na umu da ova njegova nakon pranja suđa uvali guzu u lamburgini, nije nju to život natjerao, sama je vrlo rado odabrala.
onda odgoj kcerku da izlazi stalno po klubovima, da promjeni 50 momaka, nek ne kuha i ne cisti, pa nek se zapita kada ostari sama sa 3 macke u stanu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haha, kako misliš "tamo" je velika oholost, pa pogledaj sebe najjumišljeniji si fudbaler na svijetu. Dobar igrač, ali oholost i umišljenost graniči sa bolešću.
Kako je ono stavio twit kad se vratio u Milan, dočekajte najvećeg (misleći na sebe), nešto stigao je svemogući, i nakon par dana slika otečeno stopalo kako leži u krevetu.
Vidi se da svaki dan živiš u zabludi. Čovjek je sve ispravno učinio u svojoj karijeri. Kada je trebalo bio je ponizan, kada su htjeli upravljati sa njim i govoriti mu šta da radi lomio je protivničke fudbalere po terenu koji su poslani da ga ustroje. Kada je konačno bio na vrhu, ponašao se kao kralj i nakon svega će otići kao kralj koji je pobijedio FIFA korumpirani sistem i preživio da priča o tome (možda jednog dana).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav kompleksas, pritome se nalupetao gluposti…
zar je moguće da će oca pomagat iako i sam jedva sastavlja kraj sa krajem
. Mislim da laže i da je to problem u njihovom. Odnosu
Ko trunku oholosti ima nece u Dzennet.
Minu Raiolu nisu spasili milioni. Dva rekata sabah nanaza u dzematu su vrednija od svega na svijetu..
Oholost, zavidljivost, glupost, nepismenost, neobrazovanost, podanički mentalitet, pljuvanje po tuđem uspjehu....
Ko je ovaj lik ?
Malo ko zna kad je zlatan bio mali oko 12 13 god i isao kod babe na odmor da je Jeb..a.o babinog zlatnog retrivera kera po tome je bio poznat vrsnjaci su ga zadirkivali nikad nije priznao navodno je to uradio njegov rodjak
Tvoj komentar je toliko jadan da ni kleveta ne moze biti, a tvoja potreba da napises takvu glupost i ocekujes da ti neko povjeruje je ravna vjerovanju da si nornalna osoba, ali mi te necemo lagati i nikad ti necemo to reci da si normalan, jer sto da te lazemo, istina te mozda uvjeri da je najpametnije da se samoubijes jer vjeruj ne vrijedi zivjeti s takvim mentalnim sklopom, poslusaj idi skrati sebe muka
Klixe kad će Ibra kod Emele u studio?
Balkanac in a nutshell.
Otac Bosnac, mati Hrvatica, a on se oprašta na utakmici sa Srbijom.
Ko prica o oholosti, sebe bogom proglasio 😂😂🤣🤣😂😂
Ako je tako, onda je on oličenje i simbol oholosti !! Ko je uopšte ovaj lik ??
e ko nam prica o obolosti ovo je sve otislo u p.m.
Kakva ti je unutrašnjost tako vidiš i svijet oko sebe.Balkan uopšte nije mjesto oholih ljudi.Ima i toga ali ništa više nego u ostatku Evrope.
Sto posto
Imas sredstva imas psihologa kvalitetnog da te nauci sta reci u intervjuu ali ostaješ gnjida ljudska guraču lopte kojem se posrecilo 🤮🤮🤮
Super si lik i igrac si vrhnuski i sve to ali brate mili ruzno da se poredis i nazivas sa Bogom bespotrebno