Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi iz SDA portala Klix.ba pisemo samo ono sta nam narede. Izvini Ibra ali tako nam je sve.
Pa nista posebno, obecali su nam po zlatnu kasiku.... al izgleda nista ni od toga.
titula na kosevu , cuj titula na kosevu hwiuaauahahauahaa dobar vic
PUSHI GA KLIX ZA SHIRENJE DEZINFORMACIJA!!!!
pa normalno da je sve izmisljeno, mislim haj realno ko je povjerovo u ovo: "Messi može imati četiri Zlatne lopte, ali ne može kupiti čokoladicu na automatu"
LAZE, ZATO MU I JEST ONOLIKA CAPINA !!!
Ibrahimovicu nemoj ih slusat , kod nas je tako . Danas jedno sutra drugo , pljuju pa lizu , sad ovako sad onako ...navika
@KIX.ba jučer objavite vijest sa uvredom a danas ovo. pa vi ste najžuća moguća štampa. :) zaposlijte veće jednom novinara da napokon napiše jedan smislen tekst.
se*e pa lize
.... k'o da je s Dodikom iš'o u školu:) Isto k'o da te neko he.b.e za nešto, jako bitno šta si ti rek'o, jadniče:) Ovo ti je jedini način da budeš u istom košu sa Ronaldnom i Messijem:)
Eki klosara svedskog sto se sad vadi!
nisam ni ja tebi rekao da si nosonja....ali evo sad ću :D
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
titulu na kosevu ako bogda
a je li kako vas placaju ovi iz SDA ?