Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan prnuo, uaooooooooooooo . . .
star klip jedno po godine al haj
ibra je povrijedjen tako da ovo nije mogao da uradi danas sigurno , a ti novinaru napusti sportsku rubriku ako si nesposoban prenositi tacne informacije
Moram još nekoliko puta podsjetiti. Portali postoje i objavljuju članke da zarađuju. a ne da informišu, validnost sadržaja je manje-više nevažna.
cuj danas.....ovo izaslo prije mjesec il dva
Pobjeda wisle od 0-3.stilic gol i dvije asistencije.moj pape ccc
Garantujem ti da Stilic nije "Bosnjak" vec bi bio u repki, problem je sto moraju imati neke "ne-bosnjake" a dobri "ne-bosnjaci" slabo koji hoce da igra za BiH zato se nema mjesta za Stilica al et ipak ga je mozda mog'o pozvati umjesto Hadzica ili Susica oni nisu nesto ekstra al da bi njeg pozvo mora "Bosnjaka" da izbaci... to je tako i ako to oni ece javno reci!
covjek jednostavno zna sve s loptom
Steta sto nije osvojio ligu prvaka, ode iz barse, barsa osvoji, ode iz intera inter osvoji xD
Dis iz Zlatan, subskrajb tu aur ćenl.
Kom vit mi if yu want to liv
Ibro prevari me i opraši me
Oprasi se ti sama........natrijevim cijanidom.