Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Ibra što bi reko naš narod ko krava. Daš sto litara mlijeka i onda se ritneš i sve prospeš! Da nisi arogantan i narcisoidan bio bi kompletan.
na stranu njegovi postupci I ono sto prica, ali ono sto radi na terenu je carolija
A šta je netačno. I treba biti arogantan, ako imaš zbog čega. Zar treba glumiti skromnost i govoriti kako je Vršajević bolji igrač od njega
Ibrahimović: Ja sam kao vino, što stariji to bolji! ali vala i ruzniji
amin
hajde da vidimo tvoju sliku pacenice iskompleksirani, da si ljepsi ne bi na klixu komentariso vijesti i slike LJUDI KOJI SU NESTO URADILI U ZIVOTU za razliku od tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NjV: i večerašnji susret između tima Egipta i "repke" plaćeničkih kurvi za držanje kolonije u pokori - i to sad usred kolonizatorove Austrije (ili kako ratna truba Bordžijinih sefardskih kvislinga klana Izetbegovića i Co., Haždfhzjejgobvc, reče: "na domaćem terenu!") bio je još jedan "okultni" (u znaku numerologije zbirova 3/7/9/11/13) ritual gdje su "domaći" psići rata očito namjerno primili golove - tačno u 52-oj (zbira 7) odnosno 65-oj (zbira 11) minuti, a sam ritual je otpočeo popodne u 6:30 (zbira 9) tj. 18:30 (zbira 3); dakle nema greške, tj. baš nikad da im se "omakne", zar ne? Koje ruganje u lice cijelom jednom narodu! I to netom nakon što je Austrija spalila Arhiv kolonijalne okupacije 1878-1918, a sve to prema narodu pogođenom vjekovnim okupacijama, ratovima i glađu kao nijedan narod na Planeti - danas uz to još i banditskom pljačkaškom vlašću te raznoraznim drugim zlom kojim ti zlikovci našu Bosnu zasipaju s tolikim uživanjem sada potpuno otvoreno i uz pomoć mladog naraštaja svoje štenadi - kako trčkarala u dresovima tako i iskusnih ratnih truba u ulozi "novinara", koji su se usavršili u razvlačenje pameti našem narodu | HM: Egypt-BiH friendly match another occult (of sums 3/7/9/11/13) ritual - began at 6:30pm (9) (or 18:30 (3)), w/ goals at 52' (7), 65' (11) ...so obviously puppets for keeping a #colony hypnotized (foreign-paid soccer whores #Dzeko & Co.) rigged this game too, enjoying being evil ...as Borgia's Sephardi quislings' war-trumpet whose private TV broadcasted game from Innsbruck, #Austria, exclaimed "it was played at home" (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić bosnianroyalfamily.org
...a i razvio si određene vrline; skromnost, naprimjer.
hahahahhahahha citam komentare i nisam znao da ima ovoliko ljubomornih dusa,neznam sta vam je skrivio sto se covjek ponasa prirodno i nista neglumi i kaze sta misli a sto je vecinom istinito;)
zlatane...ziv ti nama bio..ti si jedan veliki srbin i srbski ponos...jedva cekamo da zaigras za republiku srpsku do tad cuvaj zdravlje :)
ahahahahahahhaha neznam sta da ti napisem samo se nadam da si to napiso jer zelis da svi komentarisu tvoj komentar hhahahahhaha very good
Msm ne znam da li ima sta ruznije od tebe ili te odvratnije..
ovo je naj veci psihopata danasnjice!
jest al on ima milione i svi zavidni mu mozete samo popusit zapravo nemozete ni to mozete samo zamisljat da mu pusite hahahhaha zlatane samo naprijed najbolji si ;)
Usta moja ...hvalite me...pi h narcise jedan. Q od insana.
sto staris sve si gluplji
Ovo ste vec jednom objavili !
Nisi se udostojio da dadneš bilo kakvu izjavu o rahmetli Hajrudinu Kamenjašu kad je preselio, konjino! A znaš veličat' sebe!
ti si Ibra taman ko ***, kako stari sve se vise hvali...
šipu ga Ibro...