Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah voljeli ga ili ne, lud 100% !
ma jebe se meni za nju prijatelju
@Kohorta1988 Ovo ko za vrijeme rata kad se odmah udesrterostruči broj silovanih žena i sl. Ibru je vrijeđao jedan idiot, nikakv čovjek, nego g...o neobrazovano, kako samo profesionalni navijači nekog kluba znaju biti. On je omiljen, prijatelj Novaka Đokovića, a pjesma je, brate, seljačka, gastarbajterska, stipu politiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadica se probi do San Rema😂
pored toliko bosanskih pjesmi ovoga tipa, i bosanskih izvodjaca, on bas zavolio ovu srpsku... ali napravio je show s ovim, neosporno je to, samo jos malo ga poducit na pravi repertoar
ma Ibra 😎
Njegova inteligencija je stvarno porazavajuca. Lik koliko god zeli da ispadne pametna faca, zapravo pokaze da je nestvarno glup. Doduse, takva je vecina fudbalera.
Svaka mu čast i j e b e m mater svima u savezu koji su tražili novce da Zlatan igra za ovu državu
A ko je Ibrahimovic....svaka vijest u vezi njega me zanima isto koliko njega za nas. Pisem komentar jer je dosadilo i bogu i narodu...malo malo pa neka vijest o njegovim glupostima. Ama zaboli me za njega...ko je sta je, ne zanima me...
Pa ok ne zanima te i ne citaj. Meni je simpatican lik i gluposti su nekad interesantni da se procitaju.
Senada, ne Nada.
Nije izašao uz pjesmu, već uz melodiju.
Zlatan je nafurani konj, nikad on igrač bio nije.
Hahh realno dobro zvuci , ibra trendsetter
Big like, lafčina.
Utroje utroje
Komad teletine. ..
Govedine... Staro kljuse, tele je mlado
Nada Topcagic alias Senada iz Modrice 😂😂😂
On garant konta da pjeva: "Utroje utroooooje"