Milan prihvatio ponudu
36
Ibrahimović i Silva prelaze u PSG
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujemo demant ove vijesti za jedno dva sata :D
Ibro pametan covjek Nema gdje nije igrao, samo za parama ide!
Samo Thiago Silva, najperspektivniji stoper u Evropi vrijedi 30 - 35 miliona eura. O Ibri da ne pricam. Kakve su ovo novinarske patke.
dok su klupski veterani Nesta, Van Bommel, Zambrotta, Inzaghi, Seedorf i Gattuso na izlazu sa San Sira. Zar nije Seedorf vec otisao iz Milana ?
ako ova dvojica su placena 65 mil onda dzeko kosta maksimalno 20 tak miliona
nije 65 mil dolara vec eura gospon\' novinar retardirani
Commi idi u pm vise. Idi u serviju pa tamo rise.
pa vrijeme je da i psg konacno osvoji nesto
Dolara? Dolara? Pa dzabe ih dadose!? Samo je Ibra vrijedan toliko. Bogami Berlusconi, Milan ti je taraba.
A cuj Seedorf \"na izlazu\", a lik vec odigrao tekmu u Brazilu hahahahahah koji ste vi papci u sportskoj redakciji Klixa hahahahah jel to neko zensko uredjuje sport?
@ Chuck Norris Ibra ima 30 god, tako da to to nije bio problem Razlog prodaje su pare normalno.
Kako bi se mogao zamijeniti T.Silva,a kako Ibrahimovic..Kada bi umjesto silve doveli Davida Luiza.a umjesto Ibrahimovica,Aguera ili Teveza !!
Kada procitam komentare posebno o edinu, osjetim vasu toliku ljubomoru da to nije humano. Pa onda pomislim da Su ovo komentarisanje i napravili za nezadovoljne svojim zivotom i svim ostalim da mogu malo da se izlaju kako bi im zivot bio laksi...skup pacenika i jadnika, bolje vam je idite nesto radite nego sto truhnete tu blateci druge, levati jadni
Pa nije Dzeko kriv sto je Mancini totalno re.ta.rdi.ran , covjek zabije 6 golova u prva 3 kola i cetvrto kolo na klupi sjedi .. To ima samo kod mutavog Mancinia ..
Analiticaru, kaze se MILIONA a ne mili_J_ona. Tesko nama kad ovako nepismeni analiticari daju svoma misljenja.....
džeko ostaje u city-iju da sjedi na klupi. nece niko platiti city-ju onolike pare za njega a niti ce dzeki dati platu od 7 milijona. iduce sezone city ce da pusti dzeku nekom prosjecnom klubu i uknjiziti ce gubitak na investiciju. dzeko je skupo kostao city i napravio im je finansijski gubitak i taj epitet ce da nosi do kraja svoje karijere jer svi ce ga prepoznavati kao finansijski riskantnu investiciju.
Kakve su ovo nebuloze?Nema ništa od ovog,čista izmišljotina!