Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatan ponos nas, da nije bilo lopova iz Fudbalskog saveza igrao bi on za nas i bio ponos i dika, veca i od Dzeke, jer Ibra je mangup
Ne sikiraj se Edin je NASA ljudina.Samo kada se sjetim dokumentarca o Zelji i Grbavici a Dzeko nosi pare da pokloni zeni koja je tamo na stadionu vjeciti navijac.Edin je skroman covjek,sva razlicita personalitija,on i Ibra,a opet nasi.Zivjeli!
Ne moze nikad biti veci od Dzeke!!! Dzekson je najveci ambasador nase domovine!!!
26 godina nakon rata nije poremećena samo (i moja) generacija, koja je preživjela jedan od najglupljih ratova u istoriji čovječanstva, nego i ona rođena poslije rata. Kako ljudi pogrešno reaguju na sve, od nečega 100% benignog i pozitivnog nastoje da naprave negativno. Ovo je šou program, zabava, oni su popularni u masama i to se koristi, a naši su obojica, barem su moji, ako nisu vaši.
Žalosno je samo da moraju da pjevaju u tuđoj zemlji, na italijanskom, jer zbog idiota ne mogu da ostvaruju svoje živote u svojoj zemlji. I to što ne znaju da pjevaju, pogotovo Ibrahimović, koga briga, važno je da je veselo
Ništa korona, prskaju jedan drugog u lice
Djani na aparatima!
TITULA OSTAJE U MILANU, ALI U INTER MILANU
Koju lovu tamo uzimaju jos ih gotive, pa sto nebi pjevali. Ja bi i kinesku pjesmu naucio da treba.
Vidi sto su ne odgovorni. Gdje su im maske? Sve je to zarazeno
Ibra dirka naš !
bra'a Hrvati po mamama
Hahaha, ukocio se samo mu se usta pomijeraju
A cirkusa ,majko mila
Mogu mislit koliki si papak, kada ti je ovo cudo i cirkuc, sigurno nosa nisi promolio iz neke vukojebine