Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametnije što je ikad iko rekao za ove naše jezike ....... BALKANSKI JEZIK BRAVO MAJSTORE
@pqz da li si ti vjernik?
Pa sta je trebo, nabrajat sve jezike na kojem njegovo ime ima isto znacenje???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
opa, jezik ujedinjenog balkana
Goldy :)
@ogledalce hahaha ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pozlaćen
Kakav covjek i gospodin... Balkan se treba ponositi ovakvim jednim covjekom! Bravo!
"U Švedskoj su imali problema kada su izgovarali moje prezime pa su me često zvali 'Ibla', što znači lav." U kojem dijelu intervjua je to rekao? I 'Ibla' ne znaci lav na svedskom, koliko ja i Google znamo. 'Ibla' je zapravo 'Ibra', ali covjek tesko izgovara slovo "R". Jooooj zivote
Valjda Zlatan (golden) , a ne zlato (gold)
Dobar! Zeza se sto je ocigledno, a pod "stare" dane jos uvijek barem 85% njih mogu samo da mu ociste kopacke.
Hahahahahahahhahahahahaahaha :) Dobar , dobar
Najbolji dio je od 7:04 ...
be upadaj mu u rijec..
Balkan je širok pojam. Mnogo je jezika koji se sa balkona viču. Neki se razumiju međusobno a neki u istoj kući rođeni ne kontaju šta jedan drugom govore.
Skoro je na Twitteru objavio neki klip za koji je rekao, parafraziram, "ako želite pogledati ovaj film dobro je da poznajete bosanski jezik".
Na hrvatskom se zlato kaze bizuterija XD
car
I tako dok pastir u hladu drka,beje bleče. Covjek zaradi za jedan mjesec vise nego sto ce obicni pacenici vidjeti u citavom zivotu,gleda svoja posla,neda bagri sadake(i nek neda),srbi ga uporno zele prekrstiti al im ne ide od ruke(malo ih ono Ibrahimovic koci) a hrvati ko hrvati ako nisi hrvat onda si cigan.
I najcesce cigansko ime
@krijesnica hrvatsko i cigansko !
On je kralj kako na jeziku tako i u fudbalu.Uvijek ima poneku pripremljenu tajnu kako u ustima tako i u nogama i uvijek iznenadi.Eh cuj ga Balkanski jezik!!!???
Gospodin.