Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat ga vratio u porodiliste kod sebije
Materazzi je svoj sugavi obraz pokazao sa Zidanom. Nikakav igrac i gnjda cime se sluzio. Takvi ne zasluzuju igrati fudbal.
Koliko go*no moraš biti od čovjeka da 5 godina čekaš na osvetu radi nekog glupog starta. Još ste skupa i svlačionicu djelili. Ibrahimović definicija smrada od čovjeka
Vratio ga na fabričke postavke.
ibro, želšći bolesnik, razmišlja 5 godina kako bi nekog povrijedio. ovaj materazzi cijeli život igra grublje ali ne iz mržnje ili osvete prema drugima.
Inace Ibrahimovic poznat kao veoma miran igrac u svakom klubu u kojem je igrao. Cak udarao svoje saigrace na treningu. Pitanje kako je samo žuti dobio za onaj start, Berlusconi pokrivao ledja?
Bravo,ovako i treba,išao je neko s namjerom da ti sebe život,zdravlje,karijeru,i trebaš se kao izdaci iznad toga i biti bolji čovjek,daj ba. Samo sto treba imati damu kao Zlatan pa vratiti,respect.
Ovaj Materazzi prava italijanska hinja i provokator
Mataraci koji je bio najveći gad od svih odbranbenih igrača, klinčio se svima. Ali je naletio na sebi ravnog, mislim da nakon ovog starta je dobio upravo ono što je zaslužio. Mogao je prosipat silu Talijanskim šminketima, ali Zlatan je to.
Iskreno penal koji je Materazzi napravio na Ibri na toj utakmici zasluzio je onaj K.O. a daleko od toga da Materazzi nije prljav kao igrač , njega sam najviše mrzio u Interu kao navijač Intera.
Ibra ginant.
Poprilicna ciganija.
Bravo Tito nikad ne zaboravi pamti pa vrati.