Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je svojim odbranama drzo toliko dugo Karabag u EL....a i veca je lafcina od one spodobe avdukica
Mislim da je Jasmin Buric-Libe za dvije klase bolji golman od Seha sto se vidi i po klubu u kojem brani jedan i u kojem brani drugi. Libe je prvi golman Lecha za one koji ne znaju. JBg Bazdarevicu i ti poceo greske pravit.
ko je duže bio u evropi leh ili karabag,daj ne pričaj gluposti haj da si rekao od dujkovića da je bolji
Svejedno. Libeta je trebao pozvati i vec duze vrijeme zasluzuje poziv. A to sto neko simpatise Sehu a neko Libeta je druga prica. Za mene licno je bolji golman. Steta sto se mora ispostovat svako u ovoj banana drzavi, pa i fkn Zrinjski.
lijepa mu sestra zelim je😙😙😙
Veliki talenat i veliki golman, jedina "nesreća" mu je što je na "konkurentnoj" strani svjetska klasa, Asmir Begović, ne računajući stvarnu nesreću i godine teleće glave i govneta od čovjeka u reprezntaciji. Davno je zaslužio da bude prva, jedina i najbolja moguća zamjena za Asmira, napokon će dobiti i priliku za to. Sretno Šeha!
Ne vrti se sve oko rapke, da on brani u bundes ligi npr za BVB ,malo sutra ga ne bi zvali
to kod Papka Safeta nema.veze, govno prodano Avdukic iz Borca ima mjesta, sve ti je jasno..
mozes bit rezervni golman
Dobar Šeha!
Mozda jest dobar, al ne moze pera odbiti Buricu. Fakat ne znam kako moze ovog momka pozvati a golmana kao sto je Buric ostaviti kod kuce...
Jeko Burić?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onaj Safet utrpa Borcu 80000 $ za Avdukića i 160 000 $ Hajduku za ona dva gulamfera, za nastup na SP, a toliki igrači ostali kod kuće. Izmđu ostalog i Šehić, koji je klasa za Avdukića
utrpo ti staroj sehic
Šeha legendo, Kralj si, sve najbolje, i puno srece na golu Repke!!!