Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vako te fino obore vec u 6 pa se ni ne moras sekirat za ostalih 7 parova sto pocnu u 9
👍😂😂😂😂
Sehic je u ovom trenutku (zadnjih god-dvije) za begovica David de Gea
8 golova je primio u 2 utakmice i presralo ga da ne primi go sinoc...ok, svaka cast Za repku nije 10000000000000%
Izvuče Qarabag remi protiv ATM i Bošnjo odmah izvuče zaključak da Šehić treba da bude prvi golman u repki (a ruku u vatru da 50% takvih nije ni znali gdje momak igra dok nisu pročitali članak), jer tobože Šehić je taj koji je bacio čini na ATM i pokvario im planove za slijedećih 20 sezona u EPL, ko da je neki spoj Buffona, Casillasa i Neuera.
Na osnovu cega ste zakljucili da treba sehica staviti ispred begovica....
3 klase ispred raspalog begovica
Bio dobar Seha ili ne bio mi smo ispali,a njemu prosle 2 godine mozda najbolje u karijeri. Nadati se samo da ce neko stvarno strucan i vrijedan respekta preuzeti reprezentaciju i dati sansu Sehicu i drugim momcima da zaigraju u pravoj formi.
seha je za rupetinu begovica muhamed alaim
Zovi ga Mehmede
Prilika da se proda. Ako dodje u veci klub od Begovicevog, mozda ga i istisne. Na Kirin kupu je isto dobro branio, osim jedne greske, ako se dobro sjecam.
Šeha možda jest dobar, nisam ga gledao uživo al da ga poredite sa jednim standardnim golmanom u EPL. Ma nikako, treba se on još dosta dokazivat !
@djesterajaevobelaja Ni pretprošle
Vrijeme je da ovaj momak stane izmedju stativa kad igra reprezentacija
Sehic>>>Begovic
sehic dobro ispucava lopte..zna brat ispucat u dobru polukontru :D