Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo razočarani,zato što ste nas razočarali i ponizili....
Mesha out, Sergej in!
Utakmica je pokazala da je tek Djuric unio promjenu u igri, ali je pomalo bilo kasno.
Sto ne volim ove koji loptu vide samo na TV-u da pricaju o tome kako ko igra i kako ko trci.. To su nasi momci koji su u ove dvije utakmice razocarali iz samo njima poznatih razloga. A isti ti momci su izborili SP i dizali smo ih u nebesa.. Treba napraviti neke rezove,ali ne mozemo ih pljuvati jer su ih Irci pojeli.. Desilo se i idemo dalje..
Ti si zavrsio moj vedade davno s racunanjem na tebe,teska povreda te slomila i ti si ispao skroz iz ozbiljnog fudbala i to je to,ne bih racunao na tebe,takvih mi imamo i u premijer ligi
NEMAŠ PAŠA ŠTA IZJAVLJIVATI, NEGO KOKICE U RUKE I KUPI DOBAR 'LED 3D' TV 68 INČA I UŽIVAJ U EURU SA SVOJIM 'GU'ŠTERIMA' POŠTO VAM BLIJEDOLIKI IRCI NAPRAŠIŠE GUZICE. 'NAKVI ZMAJEVI OŠ'LI POD GUŠTERE. TPU!
Lulic, Spahic, Ibisevic hvala momci na svemu ali zaista vise nema smisla. Pjanic ako se opameti. Od ostalih se nija Bog zna sta ni ocekivalo.
Vedo hvala ti za sve ali dosta je vise brate vrijeme je za mladje.