Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vedo zato sto si nas odveo na svjetsko vjecno ces mi bit drag al jednaki nismo niti cemo ikad bit sry to su vise populisticke izjave ,,,,tebi sve najbolje zelim ,,
Vedo brate, u pravu si svi smo isti sad jer nas svakog moze pogodit. Ali realno prije ce tebe primiti u Bolnicu nego mene,prije ce tebe i tvoju djecu staviti na raspirator nego mene i moju djecu. Postujem 👍, kapa do poda brate,tvoje finansije jer si teskim radom stekao to,i to sad pomaze da budes korak ne korak vec hiljade koraka ispred mene u ovoj sitiaciji. A nekom vrijedi vise selfi u Bolnici sa Vedadom Ibisevicem nego zivoti nas koji smo samo brojke u lancu zivota.
Ipsravno.Ljepo nam je bilo u Vlasenici ljeti igrati lopte,u skoli il u susici u sumi na terenu ko djeca..
Ozbacimo 5 G mrezu koja opasno utiče na ziva bica na zemlji.Zivotinje luče te viruse od prevelikog zracenja eto odakle nam svi ovi novi virusi.NJEMAČKI FIZIČAR JE TO EKSTRA OBJASNIO I ZBOG VELIKOG PRITISKA TAJNI SLUŽBI SU DOSLIVICE IZBACILI BILA GEJTSA IZ MIKROSOFTA.Harp,moderna tehnologija ne sagledivo lose utječe na ziva bica na zemlji.
Nikad nećemo biti jednaki!
On je pošten momak ali se od njih nema šta pametno čuti...to da smo jednaki ne vjerujem...on zaradjuje mozda 80.000-90.000 €mjesecno,mozda vise ili manje i nije vazno,a jedan kardiohirurg koji spasava zivote 7-8.000€,ili medicinska sestra koja se bori ko lavica u tri smjene,subotom i nedjeljom i praznicima za mozda 2.000€ neto
Dragi čitatelji klixa nemojte očekivati nikakvu pomoć od fudbalera i ostalih izbjeglica, to su djeca dezerteta, a ne može od krmeta bit jagnje.
Bilo bi dobro zaobilaziti ove glupave i nepotrebne izjave kojekakvih estradnih licnosti, sportista i slicno. Njihove izjave lice na poducavanje nepismenih i glupih, kao da nas necemu uce sto mi ne znamo ponavljajuci stereotipne budalastine.