Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trenutno najbolji igrac repke pored pjanketa...da se o njemu pise koliko o dzeki (kad Edin prDne objavi se clanak) bio bi mega sila!
@ mujo.hrnjica.18 ma i edin nosi krivicu za svoju situaciju ...
bravo vedo igraj srcem svi smo uz tebe sve najbolje
Edin Dzeko je trenutno u boljem klubu i ipak je klasa iznad Vede naseg. Svejedno, Vedo je usao u legendu i bit ce ispisan zlatnim slovima u historiji nase drzave. Svojim golom u zadnjoj tekmi kvalifikacija osigurao je opstanak nase drzave. Ni sami nismo svjesni koliko je bitno da smo osigurali prisustvo u Brazilu. HVALA ZMAJEVI. A nasim porucujem da ponesu sto vise ljiljana u St. Louis i posle Brazil. Za njih smo se borili i uz njih opstali. VARTA zastava nije niti ce ikad biti nasa!
Skromnost je vrlina velikih, a on to definitivno jeste!
To lave nas :)
Ma dajte ljudi šta ste tako primitivni o ograničeni, ili je to samo tipični Balkanski mentalitet - danas te slave a sutra te pljuju, kako vjetar okrene. Svi koji danas dižu Vedo a pljuju na Edu su do jučer samo imali u ustima: "Džeko. Džeko dijamantu, Bosanski dijamantu itd", a manje više NIKO od VAS nije ni sa riječ spomnjao Vedu, vala jeste dvoličnu dupolizci svi do zadnjeg. Sada SAMO o Vedi pišete i dižete u neba zbog jednog gola (ass. zaboravljate da je stigla od upravo Džeke). Ne poričem značaj ovog gola ali kroz kvalifikacije sva igra je bila osnivana na kvalitete Dzeke. Osim toga zaborvljate da u jednoj repki IGRA 11 IGRAČA i SVI DO ZADNJEG su zaslužni što su se zamjevi kvalificirali na Mundial u Brazilu 2014. Volim jednako sve igrače i neželim da ističem nikoga - želim SVIM momcima veliki uspijeh u Brazilu kao i štabu oko njih sa Papetom na čelu i naravno i savezu koji je napokon počeo da radi onako kako treba.
govorim iskljucivo o igrama u klubu! Ibisevic svako kolo zabije, asistira,,,Dzeko svako kolo objavi status na Twitter-u i sliku sa Amrom...otisao je u onu stvar sa tim jet-setovanjem...svaka mu cast. volim ga ja vise nego ti.ali ovo je komentar da ne kazem za njegovo dobro...
Evo ja sam uvijek dizao Pjanića i Ibiševića, a Džeko je za mene preplaćen igrač ! :)
Ibisevic,Dzeko,Begovic,Spahic,Salihovic,Hajrovic,Pjanic,Vrsavljevic,Bicarkic,Lulic,Zukanovic i to je sastav koji je ''ujedinio BIH'' hahaha i jos dovode balija- Kolasinca koji nije rođen u BIH
Čuj pašče jedno, je sam ti reko jednom, uzmi tu tvoju deku i mrš u potok iz kojeg si izvuko i pokrij se da te nečujemo - CIGANČE.
naprijed Argentina, razbijte ovih 11 muslimana sto ce izaci protiv vas na teren
je8e te ljubomora, a? tesko sta ces...nego skuplaj pare za pive i vutru, pa da ko covjek uzivas u tekmi ;)
Aha, kao što je 7.500 četnika razbilo 350 gazija 505:e Bužimske Viteške Brigade na Gremču ha? još zamalo vam ono krme Mladić u toj akciji nebiše zarobljen (jedva izvuko živu glavu i još ranjen). Koji si ti pačenik.
dokazano da samo Bosnjaci navijaju za 'BIH'. pod naodnike jer igraju samo Bosnjaci i Hrvati i Srbi koje na prste jedne ruke mozes izbrojati
Jes' pametan rodila te majka intelektualca. Fakat mi niste jasni. A još mi je manje jasno kako od svog jada možete da živite. Ko te je šta pitao? Je li ti ko kakvu ružnu rekao. I eto našao se ti da provociraš lupaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Koliko ti znaš "muslimana" pa tako elokventno pišeš o "muslimanima"? Kako te nije sramota? Ako znaš šta ta riječ znači.
Ma politbiro, pusti govno, vidiš da je dobio moždane povrijede pri rođenju, nije lahko sa vlaškom glavom proturit se kroz šupak - tu mora doči do mentalni poremečaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VEDATOR ! ! !
Bice raje ko u prici .. :-)
vedo ce da ga zavali,ono momacki :)
Vedo care bosanksi gledat ce to jos 2 mil..tvojih bosanaca i hercegovaca budi siguran,a ti samo trpaj argentince
Vedo care nas Bosanski gledat ce te jos 2 miliona nasih bosanaca i hercegovaca..trpaj argentince
jos da ga zabijes i ljepota