Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnik ne moze dzeki kopacke cistit
Vedo zna zašto je otišao..sve u svemu hvala mu za repku zar ne..
kakav terminatoor. vedatoooor
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
U Minhenu Oktoverfest kome je do fudbala, dajte molim vas haha
Da, i ? Vedad bio i ostao kloc !
Otac ti kloc što te ikad napravi, bolje da je iza šljive otreso
@PajaPatak2 Nemamo mi šljive burazeru, nismo mi seljačine ko ti... A inače, za razliku od tvog oca, koji očigledno degenerike pravi, moj otac je čo´ek śpodin ! Haj sad, mrš...u kolibu !
e moj ibiševiću zato ti nikad nećeš biti kao džeko, kao ne možeš igrati za reprezentaciju ali zato možeš za hertu ja ne mogu zamisliti dzeku da igra za neki klub a da napusti reprezentaciju zato ćeš ti ibiševiću uvijek biti drugorazredna zvijezda bh reprezentacije doduše više si unazadio bh reprezentaciju nego što si pomogao dobro je da više ne igraš za bih
za bayern navijaju samo, turci, šipci, bošnje, sirijci itd. odeš na utakmicu, švabe ni za lijeka. 😎
e lažes brate sigurno..više ima hrvata i srba nego svih ti navedeni
Kad si ti bio na Allianz areni medju navijacima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vedade, oko plavo, svaka čast!
Hajmo ih rušit mater im ebem