Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo kralju jedva cekam da pocnes zabijati ko prije povrede.......
HEHE,VEDO GA ODRADI,BRAVO
Bravo majstore!
GOLCINA!!!...ne bi ni dzeko mogao bolje xD
hoce ali u k.... zabio je nama tihic i dodik
Ma Vedo kralj,ja znam da će Portugalu zabit u prvih 20 minuta dva kom. i onda tišina Estadio de Portugale!!!
A portugal, prpa, prpa... Ima da ih oderemo ko zeceve... BiH 4ever
BRAVO MAJSTORE JOOJ KAD PRORADITE TI I DZEKO SA OBE STRANE SPICEVI UDARAJU NA GOL U AFRICI BRAZIL CE DA PADNE A MISKE VAM SALJE OVE DUBINSKE A VI SALJETE ODBRANU PO CEVAPE I DAJTE IZ PRVE GOLOVE AAA AJOOOOJ BRAVO MAJSTORIIIIIIII!!!!!
Fantastican gol, ne znam zasto, ali ovaj mi je lik drazi od Edina Dzeke!
Ovaj me covjek svaki put iznenadi svojim lucidnim driblinzima,pa ima ih mali milion na repertoaru.Najjaci napadac na svijetu.
KRALJ OSTAJE KRALJ,NISAM SUMNJAO NIKAD U VEDU I MISLIM DA JE STRASNO VAZNO DA GA IDE.IMAMO BOLJI NAPAD OD PORTUGALA BICE GOLOVA I BICE PAKLENO!!!!!NAPRIJED ZMAJEVI,SUTRA ABD MISKE ILI DZEKSON LOMITI HERTU!!!!!!
MOĆAN GOL DO BOLA!!! ;-) HVALA BOGU!
Imati ce Ronaldo od koga da uci kako se igra. Bravo majstore!
MAJSTORSKI , NEMA STA ! !
ajoj ša uradi čojku, đe si sada kada treba nesvrstani gali butros